Nu am o idee la modul cum as vrea sa mor. Oricum as muri, as muri fericita ca mi-am trait viata fara regrete.
Fericita
da nu vreau sa mor acum...peste vreo 50 de ani asa ca... termina-te cu intrebarire dramatice.mai bine ziceai vti vrea sa traiti? k aici sunt mult mai multe de discutat!
Am facut un test pe net, si a spus ca o sa mor curentata:Acum nu vreau sa mor, viata e prea frumoasa!
Ideal ar fi sa nu mor... dar... daca totusi ai intrebat, as vrea sa mor langa sotul meu(daca o sa am)
Cum zicea varmiu:facand sexasta e dorinta lui... dar eu as vrea sa nu mor... poate ca daca ma gandesc acum la cum o sa mor chiar asa o sa se intample...ar fi culmea... dar s vrea ca moartea mea sa aiba legatura cu ciocolata...de aici...crezi ce vrei...
Nimeni nu vrea sa moara dar cu totii murim. Eu nu vreau sa mor dar prefer sa mor de batranete nu ceva tragic.
Nu vreau sa mor... dar sa fim realisti odata si odata tot de va intampla...
cand se va intampla sa fie din cauza batranetii si fara sa sufar
Dar nu vreau sa mor, si cand o fi sa mor, sa mor stiind ca am fact tot ce trebuia sa fac in viata asta:d, si sa fie in bratele pers iubite
Ei bine daca tot v-ati destainuit(unii) am sa va spun si eu cum as vrea sa mor:fiind in trupele SAS ascultand prodigy-vodo people(serios)... a si va multumesc pentru inundatia din yahoo mail... apropo pentru cu raspunsuri gen de ce sa mor acum, sau nu as vrea sa mor, toti suntem datori cu o moarte...asa ca sa o faceti cat mai buna(adica sa muriti impacatati, ferici etc.)!
La o varsta destul d inaintata dar inca lucid p un iaht cu un cui in bot si undita in mana
In bratzee pers iubite...:X dragostea astaaaaaaa ce face din om. dar totusi nu vreau sa mor mai am d dusss
Buna.
dar eu nu vreau sa mor.am o viata prea frumoasa ca sa mor
impacata cu familia si viata:-D
Alti se nasc...alti mor...hmm...eu daca o sa mor, o singura dorinta am...sa mor incet dar sa fiu impacata cu toata looomea.
AditzaAditsssa întreabă:
Julyly2089 întreabă: