| doreal a întrebat:

Cum copiezi cel mai bine la test?

Răspuns Câştigător
| Ayako a răspuns:

Cand stai in ultima banca.

19 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Nu copiez că m-a prins și am luat 4. :/

| zurick a răspuns:

Azi am dat test la mate si stateam cu unu in banca ca sa-l mai ajut (ii eram oricum datoare cu o tema la mate) si nici n-a venit in clasa nici nu ne-a impartit testele ca ma si mutat singura in banca
Oricum pe o ciorna mazgalesti ba intr-un colt, ba in altul o mototolesti cine sa se prinda ca-n colt ai toata teoria de care ai nevoie?

| BonBoniikFEtitzaL0oz a răspuns:

Po'i inkarca d la clgii k daca y ajut'i sh u y bine

| Furculingură a răspuns:

Bagi foiţa la sutien.

| Mokaxoxo a răspuns:

Cu invatatul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În toată viața mea, am copiat numai la tehnologie laughing
Simplu, mi-am băgat foaia în fustă și am cerut la toaletă, după care am citit definiția de care aveam nevoie smug

| Ashadow a răspuns:

Hehe,odata,la chimie, eram in ultima banca cu una si profa era vizavi de noi.Cum copiam? Simplu: ne aplecam (la propiu) unul peste lucrarea celuilalt si ne completam raspunsurile.Ce foite, ce chestii...scurt si la obiect.
Am luat 9 si 10 smug

Răspuns utilizator avertizat
| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Nu copiezi, stii hartia aia de 100 euro? o bagi in buzunar la profa iar aceasta iti returneaza testul gata scris

| Bia001 a răspuns:

Iti scrii pe banca răspunsurile ( care crezi tu ca vor fi). Dar nu iti scrii normal. scrii codat. Ceva gen : 1-14-1 1-18-5 13-5-18-5 ( Ana are mere) adica. 1=a, 2=b, 3=c si tot asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu agilitate.

| Aberdeen a răspuns:

Pai la geometrie eu si colega de banca am scrijelit pe trusa cateva teorii laughing

| doreal explică (pentru Aberdeen):

Fain, noi pe linoleul de la banca am l-am mazgalit sau... ne puneam foi micute A4 in penar iar de acolo luam radiera si citeam, ne prefaceam ca suntem nervoase etc.

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Ba puta, sa-ti spun cate mari personalitati si-au bagat picioru in ea scoala? Hai, du-te si retine pe cat e nascut cainele meu, ca asa devii inteligent.

| Aberdeen a răspuns (pentru doreal):

Sunt multe modalitati de a copia la ore daca ai imaginatiebatting eyelashes

| AlisPretty a răspuns:

Cand copiezi de la colegi.

| Trynda a răspuns:

Nu am fost prins niciodata. Am mai copiat si eu la greu cand eram in scoala generala. Si la Religie big grin. Trebuie sa ai in sange si noroc.

| lalaballet a răspuns:

Trisand,ca tine

| Addèx33 a răspuns:

Frumos.

Întrebări similare