Azi am dat test la mate si stateam cu unu in banca ca sa-l mai ajut (ii eram oricum datoare cu o tema la mate) si nici n-a venit in clasa nici nu ne-a impartit testele ca ma si mutat singura in banca
Oricum pe o ciorna mazgalesti ba intr-un colt, ba in altul o mototolesti cine sa se prinda ca-n colt ai toata teoria de care ai nevoie?
Hehe,odata,la chimie, eram in ultima banca cu una si profa era vizavi de noi.Cum copiam? Simplu: ne aplecam (la propiu) unul peste lucrarea celuilalt si ne completam raspunsurile.Ce foite, ce chestii...scurt si la obiect.
Am luat 9 si 10
Nu copiezi, stii hartia aia de 100 euro? o bagi in buzunar la profa iar aceasta iti returneaza testul gata scris
Iti scrii pe banca răspunsurile ( care crezi tu ca vor fi). Dar nu iti scrii normal. scrii codat. Ceva gen : 1-14-1 1-18-5 13-5-18-5 ( Ana are mere) adica. 1=a, 2=b, 3=c si tot asa.
Ba puta, sa-ti spun cate mari personalitati si-au bagat picioru in ea scoala? Hai, du-te si retine pe cat e nascut cainele meu, ca asa devii inteligent.
Nu am fost prins niciodata. Am mai copiat si eu la greu cand eram in scoala generala. Si la Religie . Trebuie sa ai in sange si noroc.
Inovssakura întreabă: