| Firdinica a întrebat:

Cum ii pot atrage atentia unui baiat? :3

Răspuns Câştigător
| Sophia1100 a răspuns:

Linguseste-l

19 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Firdinica explică:

rolling on the floor buna idee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fel ca mine.

| Musique a răspuns:

Ghici ce, nu poți.

| Crucified a răspuns:

Trăgând o băşină catastrofală de să se despice pereţii.

| suităr a răspuns:

Cu talent.

| LordBolton a răspuns:

Ii dai un sut in co.ae (nu vreau atentie)

| Firdinica explică:

Va rog nu va mai bateti joc eu chiar vreau raspunsuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te comporți ca ultima proastă și gata. Dacă vei încerca să-i atragi atenția, te va crede proastă.

| Ayako a răspuns (pentru Firdinica):

Chiar vrei răspunsuri serioase?

| 夢想家兩次 a răspuns (pentru Firdinica):

Atunci de ce ai pus la categoria asta?

| DarthNiger a răspuns:

Mai intrebi de 100 de ori?straight face

| ImiUrascViata a răspuns (pentru Crucified):

Dar ai o problema cu basinile, va sa zica O>O!

| ImiUrascViata a răspuns:

Singura cale prin care sa faceti contact (la capitolul vorbire momentan tongue ca dupa puteti alte chestii, intelegi tu) ar fi daca aveti vreun prieten in comun care sa va faca cunostinta, sa para ca nu stiai de existenta lui (si da sa pari neinteresata dar nici pana la culmile ignorantei totale, il tratezi ca pe un prieten cel mult daca e sa incerce ceva sa te testeze, sa pari ca te supara el si il faci sa creada ca tu nu vrei tangente incat sa-l provoci sa te caute el si alte din astea) dupa care incerci sa lasi cate un gest marunt sa nu bata atat de tare la ochi prin care sa te aprecieze si sa incerci sa afli ce aprecieaza el si daca afli ce adora la o fata atunci crede-ma ca un baiat e ca si al tau daca ii transmiti un mesaj ascuns prin gesturi gen Da ma si mie imi place fotbalul probleme? big grin poate o sa ai concurenta candva :X. De baieti adora competitia acum depinde daca e mai bleg de fel il va durea in cur tongue am dat un exemplu acolo. Oricum tu daca il cunosti ca in palma incearca sa faci si tu anumite activitati ce ii place si lui dar de fata cu mai multi si el in principal. Sa zicem o circumstanta tongue de exemplu: Profa va pune sa faceti poezie si el adora poezia (sa zicem ca el o adora aici doar, ca de obicei baietii nu adora asta desi exista si baieti care fac asta de placere sau fiindca au talent sau ca nu au ceva de facut si li se pare amuzant sau pur si simplu cu vreun motiv anume), tu ai putea incerca sa iti dai toata silinta si sa scrii acolo gen cum face Eminescu de personifica natura cu oamenii tongue. Asa tu sa scrii despre el stiu si eu despre taria lui asemeni unui stejar uitat de timp laughing doar ca sa pretinzi ca esti pentru un baiat special si te mai sfatuiesc sa cauti despre limbajul trupului sau daca il intelegi ca fata sa vezi ce exprima el. Deci ceea ce pot spune cat mai simplu baietii iubesc fetele, femeile, femelele fiindca sunteti frumoase si chestii de genul, aici poti gasi un alt punct de reper important te ingrijesti si incerci sa-i zambesti cat de dulce posibil mai rar asa daca el se uita la tine (de preferabil in ochii tai). Tu trebuie sa-l ti pe jar sa para ca nu esti usor de castigat dar nici imposibil de cucerit. Si sa nu te dai prea mult cu machiaj va parea ca esti complexata, sau inganfata, sau aa disperata si in plus dupa parerea mea arata urat -.- acum altora le place probabil si da sa nu te imbraci prea provocator ca sa nu lesine baiatul pe jos cu sangele iesit pe nari sau de ras faza cu pitzi tongue. Ce sa mai zic un parfum dragut merge cred, sa pari o persoana intelegatoare cred si cu capul pe umeri si sa faci ceea ce fetele stiu cel mai bine sa fie simpatice big grin. Si mda baieti sunt prostuti de fel asa ca, sa nu ai prea mari pretenti gata am facut astea acum poti sari pe mine tongue, poate fi unu dala de nu ii pasa atunci va fi chiar nasol deoarece nu te merita fiindca nu au nimic in cap decat sti tu ce tongue sau alte lucruri in interes personal, poate fi unu mai incet la minte de nu remarca chestiile astea, poate fi timid si atunci cu greu ajungi la el aici vei avea nevoie sa apelezi la cateva mici impulsuri dar in gluma desigur si sa para ca o faci cu toti doar ca lui ii oferi cu o gluma in plus ca sa aprecieze in final ceea ce faci sau sa te aprecieze pentru calitatile tale deosebite si nu doar pentru trup -.-. Si da sa-l iei un pic mai usor la inceput ca sa se obisnuiasca cu tine si vice versa tongue. Nu iti arata slabiciunile si nu ii spune ca il iubesti decat atunci cand arata si el semne multe de apreciere, complimente mai deosebite sau cand te simti sigura in compania lui. Banuiesc ca daca te va place iti va pune intrebari sau te va urmari neincetat pentru alte lucruri in afara de tema ta sau iti va cumpara lucruri sau te invita in oras daca ai noroc; 3. Da, contactul fizic este foarte important si comunicarea de asemenea dar nu excesiva si toate la timpul lor(adica sa iti agreeze compania, zic doar sau sa fie in toane bune tongue ). Sper ca te-am ajutat si sa nu fi dezamagita de rezultatul care va iesi dupa parerea mea femeile au sanse mai mari de a avea iubit decat baietii tongue sti prea bine de ce zic asta. Succes happy din nou.

| Addèx33 a răspuns:

Oare.

| Olivia28 a răspuns:

Strigi "Ua prost" si o sa atragi atentia mai multor baieti laughing))

| Firdinica explică (pentru ImiUrascViata):

1.wooooow. cat ti-a luat sa scrii?
2. multumesc raspunsul tau m-a ajutat foarte mult
3. scuze ca nu ti-a comentat la el mai demult doar ca nu am avut timp
4. dai sfaturi bune happy
5. scuze l-as fi pus pe al tau castigator

| ImiUrascViata a răspuns (pentru Firdinica):

Nici o problema xD. Scriu iute daca am inspiratie si chef.

Întrebări similare