Maria, nu il eutanasia. Du-te la un veterinar cu el si vezi ce are, poate isi revine. Sau spune-ne noua unde a fost muscat de cainele vecinului si poate cineva de aici o sa stie sa-ti spuna. Daca se chinuie, stai cu el, dar nu-l atinge ca se poate sa-l doara. Doar tine-i companie si incearca sa ii pui de mancare si de baut, poate o sa vrea pana la urma. Sanatate catelusului si te rog nu-l eutanasia, decat daca veterinarul iti spune ca nu sunt sanse si urmeaza sa aiba o moarte chinuita. Dar D-ne fereste!
Doamne deci ești cea mai: proastă, idioată, retardată, cretină, ipocrită, aurolacă, poponară, ''piețâpoanî'', târ. ș.a.
Ii rogi in genunchi, si daca asta nu merge, le spui ca-i eutanustiucum si pe ei.
Ba, aici e T/A. Singurele javre de aici sunt trollii.
Cum drak sa spui asa ceva, inteleg e T/A, da trebuie sa ai limite fha adica cum sa scrii una ca asta
:-J nesuferito`! nu`mi pasa, da`mi report nu`mi pasaa
ma jur k nu imi pasa da daca ce ai scris aici e TRUE...Chiar m`ai enervat!*(raspunsu il gasesti mai jos)*
Iesi afara de la T/A javra ordinara! (fara suparare :-J da ce`mi pasa suparate)
Fac asta findca la muscat cainle vecinei si nu cred ca a mai mancat de vreo 5 zile si am acest caine de 9 ani si tin la el.
P.S: Am pus intrebarea aici findca vroiam sa raspundeti ma repede.
Cainii sunt rezistenti ...doar fiindca nu a mancat de cateva zile asta nu inseamna ca trebuie eutanasiat! poate isi revine!
Si eu am caine si mi-a venit de cateva ori acasa de zici ca l-a muscat un tigru...nu misca vreo 5 zile si dupa isi revine!
asa sunt cainii ma ...nu-l subestima
Fă javră ordinară,cum dracu să zici aşa ceva?
Vacă, tâmpită, idioată ce eşti.
Sa te... de fraiera.sa mor eu de nu vin la noapte si te tund cheala si iti tai gatu de javra ce esti x( mancatea-r canceru x(
Si nu este o gluma, este bolnav de vreo 5 zile si credeti-ma o fac pentru ca imi este mila de el.
Exista si veterinari
Dai` medicamente fha