anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum imi conving parinti sa-mi eutanasieze cainile?

Răspuns Câştigător
| OpenMindedGirl a răspuns:

Maria, nu il eutanasia. Du-te la un veterinar cu el si vezi ce are, poate isi revine. Sau spune-ne noua unde a fost muscat de cainele vecinului si poate cineva de aici o sa stie sa-ti spuna. Daca se chinuie, stai cu el, dar nu-l atinge ca se poate sa-l doara. Doar tine-i companie si incearca sa ii pui de mancare si de baut, poate o sa vrea pana la urma. Sanatate catelusului si te rog nu-l eutanasia, decat daca veterinarul iti spune ca nu sunt sanse si urmeaza sa aiba o moarte chinuita. Dar D-ne fereste!sad

16 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Si toti te injura in 3, 2, 1...

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Le spui că eşti bolnavă mintal

| lalalalallll a răspuns:

Doamne deci ești cea mai: proastă, idioată, retardată, cretină, ipocrită, aurolacă, poponară, ''piețâpoanî'', târ. ș.a.

| RockaruL a răspuns:

Mai bine îi convingi să te eutanasieze pe tine.

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Ii rogi in genunchi, si daca asta nu merge, le spui ca-i eutanustiucum si pe ei.

Ba, aici e T/A. Singurele javre de aici sunt trollii.

| ReallySomebody a răspuns:

Cum drak sa spui asa ceva, inteleg e T/A, da trebuie sa ai limite fhaangry adica cum sa scrii una ca astaangry :-J nesuferito`! nu`mi pasa, da`mi report nu`mi pasaaangry ma jur k nu imi pasa da daca ce ai scris aici e TRUE...Chiar m`ai enervat!*(raspunsu il gasesti mai jos)*

Iesi afara de la T/A javra ordinara! (fara suparare :-J da ce`mi pasa suparate)happy

| Maria000 a răspuns (pentru ReallySomebody):

Fac asta findca la muscat cainle vecinei si nu cred ca a mai mancat de vreo 5 zile si am acest caine de 9 ani si tin la el.
P.S: Am pus intrebarea aici findca vroiam sa raspundeti ma repede.

| Apache a răspuns (pentru Maria000):

Cainii sunt rezistenti ...doar fiindca nu a mancat de cateva zile asta nu inseamna ca trebuie eutanasiat! poate isi revine!
Si eu am caine si mi-a venit de cateva ori acasa de zici ca l-a muscat un tigru...nu misca vreo 5 zile si dupa isi revine!
asa sunt cainii ma ...nu-l subestima

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Da nu mai bine te eutanasiaza pe tine?:-s

| NevăstuicăxD a răspuns:

Fă javră ordinară,cum dracu să zici aşa ceva?

Vacă, tâmpită, idioată ce eşti.

| MisterCMD a răspuns:

Adui o catea si se eutanasiaza singur

| MalinaH a răspuns:

Sa te... de fraiera.sa mor eu de nu vin la noapte si te tund cheala si iti tai gatu de javra ce esti x( mancatea-r canceru x(

| Maria000 a răspuns:

Si nu este o gluma, este bolnav de vreo 5 zile si credeti-ma o fac pentru ca imi este mila de el.

| VacutzaRoscata a răspuns (pentru Maria000):

Exista si veterinari straight face

| CriminalăÎnSerie a răspuns (pentru Maria000):

Dai` medicamente fha phbbbbt

Întrebări similare