Maria, nu il eutanasia. Du-te la un veterinar cu el si vezi ce are, poate isi revine. Sau spune-ne noua unde a fost muscat de cainele vecinului si poate cineva de aici o sa stie sa-ti spuna. Daca se chinuie, stai cu el, dar nu-l atinge ca se poate sa-l doara. Doar tine-i companie si incearca sa ii pui de mancare si de baut, poate o sa vrea pana la urma. Sanatate catelusului si te rog nu-l eutanasia, decat daca veterinarul iti spune ca nu sunt sanse si urmeaza sa aiba o moarte chinuita. Dar D-ne fereste!
Cum drak sa spui asa ceva, inteleg e T/A, da trebuie sa ai limite fha adica cum sa scrii una ca asta
:-J nesuferito`! nu`mi pasa, da`mi report nu`mi pasaa
ma jur k nu imi pasa da daca ce ai scris aici e TRUE...Chiar m`ai enervat!*(raspunsu il gasesti mai jos)*
Iesi afara de la T/A javra ordinara! (fara suparare :-J da ce`mi pasa suparate)
Sa te... de fraiera.sa mor eu de nu vin la noapte si te tund cheala si iti tai gatu de javra ce esti x( mancatea-r canceru x(
Fac asta findca la muscat cainle vecinei si nu cred ca a mai mancat de vreo 5 zile si am acest caine de 9 ani si tin la el.
P.S: Am pus intrebarea aici findca vroiam sa raspundeti ma repede.
Si nu este o gluma, este bolnav de vreo 5 zile si credeti-ma o fac pentru ca imi este mila de el.
Ii rogi in genunchi, si daca asta nu merge, le spui ca-i eutanustiucum si pe ei.
Ba, aici e T/A. Singurele javre de aici sunt trollii.
Doamne deci ești cea mai: proastă, idioată, retardată, cretină, ipocrită, aurolacă, poponară, ''piețâpoanî'', târ. ș.a.
Fă javră ordinară,cum dracu să zici aşa ceva?
Vacă, tâmpită, idioată ce eşti.