Nu înțeleg de ce mi-au mutat întrebarea de la Casă și grădină aici. Ce dracu e așa amuzant să ai un lepricon în casă? Sper să le intre și la admini unul să vadă cum e...
Nu e nevoie sa-l omori.Eu,spre exemplu, l-am pus intr-o lesa, si i l-am dat prietenei mele.Cica nu mananca mult, si daca e nevoie, si e dresat bine, poate chiar sa latre si sa tunda iarba.Ce-ti zic, am vazut cu ochii mei.Stie si sa mature sau cante.
I-l prezenti pe tatal lepriconilor, Tyrion Lannister si pleaca singur.In fond, Tyrion are mai mult oale cu aur decat toti lepriconii.
Nimic mai simplu: iti pleaca singur daca-i prezinti o vaca pestrita cu uger mare.
Vaca e un pic flecita dar lepriconul n-o sa se prinda, ca s-a trezit pofta in vaca sa rumege 3foi si 3foiul aflandu-se peste calea ferata, taman cand trecea marfarul...deci asa cu lepriconul.
Sper ca te-am ajutat caci asta este scopul.
Asta-i un lepricon! https://www.google.ro/......ps?/search tu esti sanatos la minte?=))
Momestel cu aur, apoi prinde-l intr-un sac si arunca-l de pe o cladire foarte inalta
Adui o "lepricoarna" gonflabila si puneio la usa cand o sa sara pe dansa inhizi usa si ZBANG ai terminat treaba
Ok fi atent.Deci îl momeşti în baie cu un sutien, când intră îţi lungeşti daravela ca ăla din Scary movie şi îl strangulezi. Dupaia ai şi provizii de carne.Baftă.
Pai ii dai sa bea vodka 1, 2, 3, 4, 5,6,7...99 de sticle... hic! Shii dup' aia, Iei piper, il pui pe? situat in zona? a lepricornului si
FI atent! dupa o lasi asa, si problema rezolvata.Si-am incalecat pe-o sa, si v-am spus povestea asa.(asa cum?)
Semnat Doru, nu!, George, MINT!, Codreut, nu... ATI GHICIT
HELLCHILD! FTW!
Robotelul Sucks!
Eu am găsit unul la mine în cameră. Nu vrea să plece, în fiecare seară îi citesc poveşti.
Oo stiu eu Prima data fa-i o capcana in casa pune o oala cu aur si vezi daca merge, daca o fura sigur va pleca
Deci.
1. Fa supa de varza si toarn-o intr-o pereche de pantofi, iar acesta va veni cand va simti mirosul.
2. Baga paine in supa, pentru a o face si mai gustoasa.
3. Ingredientul magic : Ceapa. Pune si o ceapa chiar langa pantofi, pentru a-i da un super-miros. Lasa la racit timp de 60 min.
4. In timp ce supa se raceste, tricoteaza ceva auriu, pentru a-l pacali ca e aur. Lepriconii adora aurul.
5. Cumpara si ceva sampanie de calitate, si ti-o poti turna in cap ca esti un idiot. Adica altii au probleme serioase aici si tu te amuzi cu inventiile tale.
Ce ar fi să cumpăr o șampanie, să o agit și să o deschid fix la curu tau? Chiar am probleme puțică, când îl prind îl trimit la tine să vezi dacă ți se pare amuzant să ai un lepricon care produce dezastre în casă.
Auzi. du-te si culca-te cu tot cu prietenii tai imaginari
"du-te și culcă-te" e cea mai oribilă sculă din vocabularul unei persoane pentru a jigni pe cineva. Serios, vorbă de copil prost crescut/imatur/țigan/țăran. Tu ce ești?
Auzi cine critica. Auzi da cand inventezi tot felul de creaturi ce esti? Iti zic eu : Esti un troglodit care sta toata ziua in casa si nu are ce face si isi inventeaza prieteni imaginari. Hai pa
Ai vagin larg? Sunt curios... Lepriconii există proasto!
Aham. Oke. Poti continua singur
Ba putica trebuie sal omori
Frate nu-i de gluma... am avut si eu cand eram mai mic.ca sa scap de el a trebuit sa-i dau niste cercei de aur de-ai mamei si dupa a plecat. sper ca ti-am fost de ajutor.BAFTA!
Julyly2089 întreabă: