De ce sa ii arati testul de sarcina? Ai sansa sa iti descoperi talentul la actorie. Du-te plangand la el si spune-i ca ai fost cu mama ta (sau prietena) sa iti faci analize si au descoperit ca esti insarcinata! De acolo o dai in teribilisme il acuzi ca e vina lui, ca tu i-ai zis de atatea ori, tu nu iti doresti copilul si nici nu vrei sa faci avort. CHestii de genul. Bafta:*
Haha Am mai incercat asta. Sunt buna la asa ceva dar gluma a devenit nesarata, am facut-o de 2 ori si era sa imi lesine. Acum sigur nu mai merge. Oricum era beton ideea. Multumesc >
Pai daca pe tine nu te mai crede, roaga o prietena sa ii zica. Chiar o sa lesine cand o sa ii zica altcineva!
Perfect!
Sarcină la T/A?
Bagă-ţi o pernă în bluză şi dă-i cu nişte ketchup pe pantaloni, fugi la el şi spune-i că pierzi copilul.
Hahaha Asta a fost cel mai amuzant raspuns. Poate nu am bagat intrebarea la categoria corecta scuzele mele, dar vorbeam serios ca doresc sa fac lucrul ata
De 7 luni cred. Nu mai tin minte sigur Conteaza?
Du-te intr-un spital si roaga o femeie insarcinata sa faca un test de sarcina... nu stiu
Haha nu cred ca as putea fi atat de tupeista oricum e buna.
Daca as avea o prietena insarcinata crede-ma ca nu mai puneam intrebarea asta.
BlackAngel22o întreabă:
Julyly2089 întreabă: