De ce sa ii arati testul de sarcina? Ai sansa sa iti descoperi talentul la actorie. Du-te plangand la el si spune-i ca ai fost cu mama ta (sau prietena) sa iti faci analize si au descoperit ca esti insarcinata! De acolo o dai in teribilisme il acuzi ca e vina lui, ca tu i-ai zis de atatea ori, tu nu iti doresti copilul si nici nu vrei sa faci avort. CHestii de genul. Bafta:*
Daca as avea o prietena insarcinata crede-ma ca nu mai puneam intrebarea asta.
Sarcină la T/A?
Bagă-ţi o pernă în bluză şi dă-i cu nişte ketchup pe pantaloni, fugi la el şi spune-i că pierzi copilul.
Hahaha Asta a fost cel mai amuzant raspuns. Poate nu am bagat intrebarea la categoria corecta scuzele mele, dar vorbeam serios ca doresc sa fac lucrul ata
Haha Am mai incercat asta. Sunt buna la asa ceva dar gluma a devenit nesarata, am facut-o de 2 ori si era sa imi lesine. Acum sigur nu mai merge. Oricum era beton ideea. Multumesc >
Pai daca pe tine nu te mai crede, roaga o prietena sa ii zica. Chiar o sa lesine cand o sa ii zica altcineva!
Du-te intr-un spital si roaga o femeie insarcinata sa faca un test de sarcina... nu stiu
BlackAngel22o întreabă:
DaciaRomania întreabă: