Hurr durr copchileee jneb00n cum sa nu stii cum se pun intrebari hurr da pe asta cum santinela Domnului ai pus-o? copchilee cum se poate?!?!?! In numele borcanului nespalat copchilee iesi de'aici si nu ne mai seca la cap cu intrebari cretine hurrrrdurrrr!
Te duci la buda si iei hartie igienica folosita.Iei hartia igienica folosita si o bagi in calculator/laptop.Astepti o zi si scoti hartia.Scrii pe ea intrebarea.Iei hartia si o bagi inapoi.Astepti sa se posteze pe TPU fara sa o scoti 2 ani.
Felicitari, intrebarea a fost postata!
Deci o pui la fel ca si pe asta
Asa le pui si pe urmatoarele Ce intrebare stupida...
Dai clik pe chenaru verde de sus
Si pui intrebarea la fel ca asta si iti alegi categoria
Deci prima oara linia aia de la calculator era normala apoi din greseala am pus-o intr-un colt iar acum nu mai merge sa o fac la loc cum fac?
Ma scuzati ca intru la categoria asta pentru altceva, dar uite care'i treaba. am 14 ani si tati nu ma lasa sa am prieten ca zice ca nu o sa mai invat si ca nu am varsta necesara pentru a avea un prieten. va rog frumos spuneti-mi daca ati fost in situatia mea si ce ati facut?
De ce nu imi mai merge facebook-ul?:-0 se deschide pagina.da nu pot sa vad poze si chatu
Baietii am si eu o intrebare am cumparat si eu boost pentru cs pe la {15:} si nu stiu imi vine cv un msj se activeza singur vr casa imi fie sv solicitat sa zic asa deci de la 15 pana la 20 seara nu mi-a venit jucatori nimic! dau funda
Psihoyounger întreabă:
Julyly2089 întreabă: