anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

D'ale vecinului Petrica citire.

Ba astia care-mi sunteti dragi, sa vezi si sa nu crezi, de ce credeti ca vecinul meu Petrica nu mananca in viata lui oua de gaina? Ai este frica sa nu nasca un pui laughing) sa mor si nu alta cand l-am auzit laughing dar eu,fiid si mai dilimache decat el, i-am zis :
-Mai vecinu' largeste goarna (ureche) aia la mine cat mai mare si gandste-te cate oua ai aruncat pana acum la wc
-Pai cuma asa vecinas' pupate-as pe portofel, cum asa?
- Dumneata zici ca nu halesti oua dar daca halesti gaini nu "nasti" oua? Bai fratilor,sa vedeti cugetarea dracului pe vecinu
nici statuia ganditorul de la hamagia nu era asa de serisoasa laughingsi de'odata a sarit vecinu ca ars de a zis vanzatotului :
-Daca te mai prind ca ma servesti cu carne de pui,sau orice inaripata ne suparam, mai bine maninc carne de por sau de vita, nu-i asa vecine ca alea nu oua? laughing)

Aaaaa... am uita sa va urez
Un an nou scolar dupa placul inimilor voastre!

p.s. aveti grija ca s-au scumpit toate, asa ca sariti pe babaci sa va majoreze indemnizatia zilnica, asta ca sa nu va faceti de ras la bar laughing))

11 răspunsuri:
| MisFit20 a răspuns:

Hahahah, e genial.E o pasiune a ta scrisul sau e caterinca de calitate?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MisFit20):

Nu este caterinca, este realitate

| AtsukoKure a răspuns:

.Tare rau Yogi!

| zurick a răspuns:

Petrica are nevasta?!

| suităr a răspuns:

Petrică...ce mai om!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru zurick):

Nu, de ce?

| Neverwas a răspuns:

Asta e un pic imposibil, familia mea comunista considera ca pot avea bani de buzunar doar daca muncesc pentru ei, dar nu ma lasa sa-mi iau de lucru pana nu fac 18 ani si merg la facultate.

| zurick a răspuns (pentru anonim_4396):

Curiozitate...
Oamenii curiosi mor mai repede, na...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru zurick):

Ai gresit! curiosi fac altcevawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Neverwas):

Cred ca ai dorit sa raspunzi in alta parte laughing

| Neverwas a răspuns (pentru anonim_4396):

Afirmativ.
Uneori deschid prea multe legaturi si le confund intre ele.