| PotcaPădurii a întrebat:

Da click aici ca sa vezi intrebarea originala in primul raspuns. Astia nu vor sa o o aprobe, desi aproba toate cacaturile lui FaraNumeSiNecunoscuta.

20 răspunsuri:
| PotcaPădurii explică:

E 7 seara si eu ma plictisesc de moarte. Ma rog, o sa fie 8 dupa ce termin de scris intrebarea, ca de, daca nu scriu o chestie ce poate fi masurata in kilometri, nu are farmec. In fine, T/A-ul e invadat de intrebari tampite, iar eu nu rezolv situatia. Dar nici nu ma chinui, adica, pana mea, sunt eu responsabila pentru ca astia cer rime pentru copii si bancuri din 5 in 5 minute? Bine, as putea sa scriu o chestie amuzanta, dar eu, lipitoare pe fundul Pamantului, sug timpul vostru, fara sa-mi pese daca aveti altceva mai bun de facut. Normal ca nu aveti, de, v-ati apucat sa cititi randuri fara sens. Valeu, a dat "inspiratiunea" in mine. Da' stai un pic, trebuie sa o folosesc. Scrie la manual ca cica-i perisabila. Ma intreb cand expira? Peste 5 minute? Sau e deja putrezita? Momentat imi dau seama ca ce scriu nu are nici un sens, nici o logica, si merele coboara in sus. Da, scriu degeaba. Dar hai sa fim seriosi, la cate materii nu am scris degeaba azi? La romana, panza mea, supinul. L-am mai facut odata si tot in venin ma doare de el. La mate, o problema intr-o ora intreaga, imi venea sa-mi dau cu culegerea in cap. Daca erau aia la olimpiada, nici punctul din oficiu nu-l luau. La religie, nici nu mai zic, ma rugam ca profa sa alunece pe o bana si sa cada cu cele 666 de tone ale ei, prin tavanul celor de la parter. La franca, imi venea sa o pup pe profa. Chit ca ne-a dat sa scriem 7 pagini, da' macar ne-a lasat in plata Domnului, ca de, instruia olimpici. Iar la muzica, paparuda-ruda. Materia aia le-a sticat mediile la jumatate din clasa. Dar eu, fiind un paianjen care chiar n-a avut o viata sociala(si nici nu o are) am reusit sa iau 10. Ce fericire. Nu mi s-a miscat nici un muschi de pe fata, parca gustasem o lamaie. La naiba', iarasi scriu numai prostii. Nu ca as reusi sa scriu ceva normal. Am mai zis asta. Ma repet. In fine, nu e chiar vina mea. E vina cuiva, dar nu a mea. Clar?
Si in fine. Ce ar fi sa jucam un joc? Am eu cateva idei, dar nu prea putem sa le punem in aplicare...Cum ar fi tras(cu arcul) in BiancaBellutaNecunoscuta si cum panza mea se mai numeste aceasta fiinta "minunata" care nu stiu cum panza mea a ajuns pe aceasta lume.
Sau "Vrei sa fii un betivan?" Desi, am avea nevoie de ceva bani ca sa cumparam cele necesare pentru joc...
Spanzuratoare pe viu, ar merge, dar pe cine spanzuram?
Dansul ploii, dar il adaptam si noi, facem dansul fulgilor, desi eu nu mai am nici par, nici nas, doar turturi.
Sa regizam Snowballs Wars? Merge, dar vreau sa scap iarna asta fara sa primesc vreun bulgare...
La dracu', am facut o pauza si am uitat ce vroiam sa spun. Ah, da, jocuri. Ma-sa lor. Asa dar, va propun sa propuneti(*** yeah, l-am luat pe colegul meu care "observa observatiile observationale") un joc. Dupa ce vad ce tampenii va trec prin cap, aleg jocul si-l jucam. S-a facut? S-au nu va convine. si apropo, pun pariu ca am facut multe greseli, dar voi sunteti ori buni, ori chiori, ori nepasatori si oricum nu le bagati in seama.
P.S.big grinaca strig in gura mare "FUND(A) MAI MARE CA A PROFEI MELE DE RELIGIE" oare imi raspund mai multi? Ce ziceti?
P.P.S.:Intrebarea asta mi-a fost refuzata o data. Daca o refuza si a doua oara, astia pot sa-si dea cu tastatura in cap, atata timp cat intrebarile lui NecunoscutasiFaraNume(sau cum panza mea o cheama) sunt aprobate(ca mai apoi sa fie raportate).

| Ţepeşu a răspuns:

Ca să fie clar pentru toţi:
FărăNumeŞiNecunoscută e BellaProstuţa. Doar un troll infect pe care îl am la ignore.

| ViezurE a răspuns (pentru Ţepeşu):

Ala nu e troll, e retardat.Invatati diferenta!

| Ţepeşu a răspuns (pentru ViezurE):

Vezi că înjuri retardaţii.

| Musique a răspuns:

Plictiseala?

| PotcaPădurii explică (pentru Musique):

Da.
*majusculele robotului ofticat ca lucreaza peste program*

| MâţulMov a răspuns:

Din nou, am citit tot, nu stiu de ce fac asta mereu si totusi, citesc tot.

| AlinaaAli a răspuns:

Cred ca mai plictisita ca tine nu am fost nici in orele de muzica, atunci cand baba de la catedra statea si isi citea ziarul si pe noi ne punea sa "desenam" notele muzicale!

| MyObsession a răspuns:

Portocale.

| CautNume a răspuns:

Atat n-am citit in viata mea fara pauza...si nici n-am inteles prea mare lucru laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CautNume):

Si eu care am citit de vreo doua ori, nu am comentat ca nu stiam ce sa spun laughing. Ma bucur ca nu sunt singura.

| LittleSue a răspuns:

Mother of scrolling...

| TƎD a răspuns:

Cum de poti sa scrii atat? Nu te plictisesti?

| AnonimăŞiCredincioasă a răspuns (pentru Ţepeşu):

Eu sunt aia! Eu sunt Bella, lumeee!

| AlinaaAli a răspuns (pentru AnonimăŞiCredincioasă):

Si esti tare mandra de tinehee hee

| Deny1333 a răspuns:

Hai să jucăm adevăr şi provocare.

| Deny1333 a răspuns (pentru AnonimăŞiCredincioasă):

AnonimăşiCretincioasă. Indeed.

| AlinaaAli a răspuns (pentru Deny1333):

CRETINcioasA laughing
ca poate nu pricepehee hee

| AnneBre a răspuns:

Am citit tot...profesorii tăi sunt exact ca ai mei, dar fără profa' de religie.

| Nuvăsufăr a răspuns (pentru PotcaPădurii):

Hââm.
I've lost mi head! It was on a 5 feet spear.

Am citit mai mult decât am citit îîn ultima lună.