anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Da un raspuns care sa contina urmatoarele cuvinte:

"Putin", "racheta", "nuclear", "bazooka", "ak-47", "razboi", "mondial", "illuminati", "cascaval", "cartof", "soarece", "petrecere".

Răspuns Câştigător
| AirănMeidăn a răspuns:

Intr-o zi, Putin s-a hotarat sa manance niste cascaval. Dar a vazut ca era deja inceput de un soarece. Se gandi sa impuste soarecele, dar nu se putea hotari intre un bazooka si un ak-47. Se uita pe geam si ceea ce vazu il uimi: o racheta. O racheta de tenis. Se gandi imediat ca e mana celor de la Illuminati; stia prea bine de ce erau in stare. Ce era de facut? Sa declanseze un al treilea razboi mondial? Nu, prea mult de munca. Sa bombardeze lumea cu o bomba nucleara? Nu. Isi aminti ca joi avea sa mearga la petrecerea bunului sau prieten, Miroslav. Nu putea rata asa o ocazie, in concluzie trebuia sa se abtina de la a bombarda lumea. Gata, stia! Avea de gand sa mearga in bucatarie sa manance niste cartofi. Da, asta era solutia. Putin se indrepta spre bucatarie cu o figura implinita pe fata. "Intr-adevar, se gandi el, nu am mai mancat de mult cartofi"

8 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Illuminati mancau un soarece cu cartofi si cascaval, in timp ce Putin declansa al 5-lea rezboi mondial cu o racheta, cu o bazooka si un ak-47, iar dupa au dat petrecere.

~Sfarsit.~

| Croampa a răspuns:

Da, am patit! rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Croampa):

Ce ai patit?

| Croampa a răspuns (pentru anonim_4396):

Da! rolling on the floor

| TiberiuFasole a răspuns:

Putin cam mare e racheta aia, care ajuta la razboiul mondial, de iluminatti, si ak-47 e pe masa, langa bazooka. Dar soarecii sunt veseli, si dau o petrecere, intrarea costand 1 cascaval.

| VibeTrix a răspuns (pentru Croampa):

rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

| Croampa a răspuns (pentru VibeTrix):

Mersi, mersi mult, sunt aici pentru voi, de aia am patit! rolling on the floor

| VibeTrix a răspuns (pentru Croampa):

rolling on the floor Moooooooooooooorrrrrrrrrrr rolling on the floor