As face un dezinvaporizator turbotronic de nucleoni electrostatici cu sarcina nucleara pozitiva cu diode care emit raze coerente de culoare rosie ( un laser dela jm3k3r ).
Aș pune întrerupătoru' într-o priză, apoi aș pune becu' în întrerupător și aș încerca să ard firul de păr cu becu'.
M-aş gadila cu firul de păr, aş băga becu'n întrerupător şi m-aş electrocuta ca să scap de chinul gadilitului.
Poi, becul l-as folosi sa ti-l dau de cap, intrerupatoru ca sa te electrocutez, iar firu de par... Nu stiu sa moara spiridusii
Pai...intrerupatorul va sta in locul becului si becul in locul intrerupatorului, iar firul de par mi-l voi lipi cu "Picatura ce lipeste, nimic nimic nu deslipeste" in cap
Becul l-as umple cu nutela.As face un circuit electric din acel bec, fir si intrerupator.Rezulta energie statica si cine stie? Poate fac o noua aroma de nutella.
As aprinde becul folosind intrerupatorul, dupa care m-as holba la firul de par sperand sa vad urmele de degete ale criminalului care ca ucis-o pe Elodia, dupa care as manca un borcan cu Nutella de cactus
Rup firul de par in doua, o bucata o pun la plus cealalta la minus (la bec), leg firele la inrerupator, intrerupatorul la priza si am aprins becul! simplu
SignRear întreabă:
Julyly2089 întreabă: