Bineinteles, pe mine, eu sunt cel mai religios si daca mai stau o clipa cu tine...
Trebuie sa iei o persoana, nu pe tine.
Si ce insinuezi, ca sunt satanista???
Hlooooo oameni buni!!! Din tot poporul tpu, va alegeti tot pe voi???
1.Atunci il iau pe domnul MinerX, care s-a dus din vina ta, deci da, 100% esti satanista.
Cred ca te i-au pe tine. Din simplul fapt ca nu prea cunosc useri,dar si pentru ca presimt ca noi o sa ne intelegem tare bine avand in vedere logica noastra stricata. Tu faci planul de supravietuire iar eu o sa incerc sa il pun in aplicare, sau invers, dar te avertizez ca planurile mele sunt de fel mai ciudate, asa un pic, un pic mai mult decat normal.
Eh, nu sunt eu cine stie ce religioasa, dar totusi, sunt dusmana lui Satan.
Ce narcisist esti... ti-ai petrece restul vietii cu tine...... o sa mori ca un pusnic batran.
Nu cu mine, ci cu MinerX. Sunt complet un alt om acum ca sa ma copieze, am alt nume, alta imagine, acum doar astept sa ma copieze.
Awwwwwwwwwwwwww, ce draguta esti... Dar te asigur ca planurile mele sunt la fel ca gandirea mea dusa.*cucu* dar probabil as inventa niste aripi care sa ne scape de acolo, sau un balon din frunze......cate idei stupide:D
Nu conteaza. Deci, vrei sa mergem impreuna? Aaa? O sa fie palpitant.
Stiam eu ca sunt draguta! Vrei sa vi putin in L.A sa le spui si alor mei? Nici tata si nici daddy nu ma vor crede daca le zic eu ca sa faci aripile,eu ma duc sa fur pene de la papagali. Dar nu stiu ce sa spun de balonul din frunze, am eu cativa(mai multi) pitici lipsa din cap dar de balon din frunze, jur pe Sebastian, nu am mai auzit. Mai bine cioplim un fluier, cand e gata suflam in el si vine Sebastian sau Ciel sa ne ia. Ce zici de planu meu? @.@
Sebastian....aww, cred ca as lesina daca l-as vedea pe demonasul ala scump, crezi ca Grell m-ar ucide daca as sta prea aproape de el?
Se poate doar 2... Dar, demonii nu au ce cauta cu ingerii... ^.^
xXsweetgirl99Xx întreabă:
Julyly2089 întreabă: