Cel mai probabil da, doar stii cum e Grell, nu cred ca are toate surubelele puse in ordine. Si nu iti fa griji, daca lesini ne cara Sebastian pana la conacul lui Ciel. Stam si noi pe acolo, 1 zi, 2 luni, 3 ani, forever. Cred ca primul lucru pe care o sa il fac acolo, si o sa sune copilaresc probabil, e sa sar in patul lui Ciel tu ce vrei sa faci acolo prima data?
Il leg pe Sebastian de tavan, ca sa-l privesc noaptea-dimineata-ziua...Cred ca nebunia lui Grell e contagioasa.
Uhhh, cred ca l-as strange pe Sebastian in brate pana ar lesina, si dupa l-as privi, pana s-ar trezii si dpa as da vina pe Grell pentru ce i s-a intamplat. Ce tot spun, Sebastian e destept...
A&f? Nu inteleg...
Waw, waw, deci ti-ai petrece restul vietii cu un baiat? pai, nu am nimic impotriva, fiecare cu placerile sale... sper sa fiti fericiti.
Daca as avea norocul sa nimeresc pe o insula pustie, primul pas ar fi sa o scot de pe harta lumii.(insula, desigur).
Iti recomand filmul cu Stan si Bran care se numeste parca ceva in genul 'UTOPIA" (si in romaneste si-n engleza!).
Când m-au considerat adminii un pericol. Am fost si raportată si nu m-au suspendat nici pana azi... Daisuki nu moare!
Aw, esti fata... acum raspunsul lui Zombalau are mai mult sens.
Merg si singur dar sa am inca 10 acumulatoare pentru telefon, sa nu ma plictisesc in ultimele zile din viata Sau l-as lua pe unu care are barca )))
Care aveti ma barca?
xXsweetgirl99Xx întreabă:
Julyly2089 întreabă: