N-as omori pe nimeni! Nu pot comite o crima. Adica e simplu sa zic "Avada Kedavra!"(aka stergerea utilizatorului) si apoi din bagheta tasneste un jet de lumina verde spre victima, dar nu...eu nu-s asa! As vrea doar sa mutilez sau sa ranesc grav vreun troll, dar niciodata sa omor!
P. S. Culmea culmilor: M-am nascut cu scopul de a omori! Pe Voldemort
Pe nimeni.Asa as ajunge la dictatura si nu ar mai intra nimeni pe site si nu as mai putea TPUi
TPU = Toti Pentru Unu [si Unu Pentru Toti] si atunci de ce sa ne omoram pe noi insine? Trebuie sa fim uniti ca o...habarnam imi zici tu ce sa zic. Numai bine! Cu drag, Lola.
Ilovecretaker siguuur.
O sa tampesc daca o mai "vad" mult cum se excita la poza lui
We! te-asi omora pe tine ca ai minte de criminal! Ce-s cu intrebarile astea?
Dus rau...caz pierdut.Crezi ca site-ul asta e ca sa pui intrebari de psihopati?
glumesc nu asi omora pe nimeni. Oricum nu ii cunosc asa ca ma doare in paishpe ce-i cu viata lor
As omorau pe bombonika sau cum o cheama care pune intrebari sisi raspunde singura la ele
Sincer, pe "elisexugagica" or something.Defapt,pe toţi utilizatorii care pun întrebări super-idioate şi cei care cer la sfârşitul întrebării "Fundă? Pace" sau chiar"Dă'mi fundă :p"
Pe anonimii aia care intra pe site si nici macar nu dau raspunsuri la intrabari, raspund tot cu intrebari. Puteti sa-mi dati cate stupiduri vreti dar asta e parerea mea.
davidutzu12 întreabă:
Julyly2089 întreabă: