Daca m-ai intreba acum cateva luni, ti-as fi raspuns fara ezitare, dar acum nu pot. Nici o amintire nu mai e atat de apasatoare, incat sa n-o pot suporta. Nu cred, ca as sterge vreuna. Dar cu siguranta, vor mai aparea momente in viata, cand o sa am aceasta dorinta arzatoare, de a uita...
P. S. Foarte buna intrebare, asa ca n-am tinut cont de categorie, nu de data asta.
Când am plecat fară sa privesc înapoi din viaţa fetei care am iubit-o cu adevarat
Bună
Dacă aş putea, mi-aş scoate amintirea cu fostul meu iubit.Am vorbit cu el pe messenger chiar acum şi parcă mi-e dor de el.Stăm în acelaşi oraş dar niciodată, chiar dacă ieşim amândoi, nu are cum să ne întâlnim.
Încă îl mai iubesc, dar el nu. Aş vrea să-l uit. Dar nu e posibil.
Pa, pa
As sterge toate conflictele pe care le-am purtat cu anumite persoane, pentru ca asa as avea o parere mai buna despre ele.
De fapt nu as sterge nimic chiar daca toate amintirile sunt neplacute pe loc dar peste cativa ani iti vei aminti cu drag
Daca as puteai as sterge amintirea fostului mei iubit.inca il mai iubesc dar el nu.am facut o mare greseala.acum nu mai pot sa-l uit si seara de seara plang
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: