Serios acum, daca nu va place nu ii mai faceti reclama.Nu inteleg ce e in neregula cu muzica lui.Fiecare are libertatea de exprimare.Sincer,nu am nici o treaba cu baiatul ala.
Cum adica "a asculta muzica lui Justin Biber"?!
Zgomotul acela se numeste muzica?
Dar de ce nu i-as taia un picior lui biberon ca sa taca din gura cand il opereaza la spital? Merge ideea asta.
L-as asculta pe Bieber.Te rog, pleaca de aici cu Biberu' tau, am scapat de el, nu-l vrem din nou la T/A.
L-as impusca pe Bibar intr-un picior si l-as pune sa alerge. Cand oboseste i-as acord o pauza, iar cand aceasta se termina il impusc in al doilea picior si-l pun iar la alergat. Apoi ii dau foc si fac un gratar unde invit pe oricine vrea sa vina.
As asculta muzica adevarata
Aaaaaa...si as invata gramatica daca as fi in locul tau. "...sa alegi INTRE" nu DINTRE si "A-TI taia" nu "ATI taia"!
Pentrumai multe bancuri "replagiate" vizitaţi www.9gag.com sau www.tpu.ro/trivia-amuzante
Nu va mai saturati de glumele astea expirate.
El sta bine mersi acum bronzandu-se pe plaja din Miami si voi niste amarati de copii faceti misto de el.
Imi place ca majoritatea de aici il vrea mort si apari tu cu poza lui la avatar
As asculta muzica. ce nebun si-ar taia picioru? sa fim seriosi si sa revenim cu picioarele pe pamant
Nu as asculta muzica lui (poate) dar nici nu mi-as taia picioarele.As taia un picior dar nu pe al meu !
Nu stiu ce are toata lumea cu Justin Bieber. Totusi, e si el un copil care abia s-a lansat in industria muzicala. Daca ar fi ei in locul lui nu s-ar simti prea bine vazand ca toata lumea il critica. Ciaw:*
Well,let me think. După ce l-aș pune în fața trenului, a tractorului și desigur, a mașinii(ca să scap de el), aș merge și aș asculta KPOP toată ziua
Julyly2089 întreabă: