Draga "Doar Lory", TPU ma anunta politicos faptul ca nu accepti mesaje private. Asadar, nu-ti pot raspunde in privat la intrebarea pe care mi-ai adresat-o. O sa-ti raspund aici: mi-am vandut sufletul diavolului .
A fost un raspuns serios . Daca erai mai atenta la mesajele pe care le-am postat in cadrul discutiei respective (unde m-ai gasit), ti-ai fi dat seama ca am fost adeptul unor practici oculte. Am depus un juramant in fata unor "zeitati"...de dragul altcuiva. Eu luam totul in gluma. De-atunci am tot trecut printr-o serie de experiente paranormale, printre care si calatoria astrala. Multumita de raspuns?
Acesta este unu-l dintre putinele raspunsuri ce m-au lasat muta.
Scuza-ma...nu stiu ce varsta ai dar tu te auzi ce spui?
In primul rand ca tu domn'e nu ai mentionat in niciun raspuns de al tau (la acea pagina) cum ca ai fi adeptul unu-i practici oculte ori trebuia sa citim printre randuri ca sa putem sa ne dam seama? Din nou, scuze insa nu-s chiar asa buna la ghicit cat despre calatoria ta..aici nici macar nu-mi pot da cu presupusul caci n-am trecut niciodata prin asa ceva si deci nici nu pot fi sigura ca exista astfel de fenomene ori ba. Iar faza cu "Multumita de raspuns?" care este mai mult scrisa la misto, este irelevant.
Eu te intreb ceva pe tine iar tu mai mult ma bagi in ceata, nu iti cer sa incerci sa-ti bati capul cu mine insa incearca sa fi si tu mai explicit atunci cand te exprimi ca nu toti le avem cu diavolul, spiritele si blestemele
Numai bine.
Varsta mea nu conteaza. Dar ceea ce e clar e ca logica ta scartaie. Grav. Se vede ca nu ai experienta vietii. Te ascunzi in spatele unui profil care se vrea inteligent, matur si cult, dar mai ai muuuult pana sa ajungi acolo. Esti doar un copil. Mai ai multe de invatat.
1. "In primul rand ca tu domn'e nu ai mentionat in niciun raspuns de al tau (la acea pagina) cum ca ai fi adeptul unu-i practici oculte ori trebuia sa citim printre randuri ca sa putem sa ne dam seama? "
E fix al doilea meu raspuns..."la acea pagina", propozitia a 3-a. Si am scris cat se poate de clar: "am experienta unor practici oculte". Ceea ce ma face pe mine sa-mi dau seama ca tu nu stii sa citesti deloc, d-apoi sa mai am pretentii asupra cititului "printre randuri"...
Nu mai zic de ceilalti indici ai analfabetismului: "unu-L" (se scrie legat), "unu-i practici" (UNEI practici - o practica/doua practici, faci legatura la feminin), expresii scrise alandala si constructii unde virgulele-s imperative.
In plus, retine ca TU esti cea care m-a contactat in privat. Bunul simt te obliga sa citesti cu atentie ceea ce am scris acolo, tocmai pentru a nu ma pune in situatia de a explica in 50 de mii de parti acelasi lucru.
2. "Iar faza cu "Multumita de raspuns?" care este mai mult scrisa la misto, este irelevant."
Nu este scrisa la misto, poate fii un inlocuitor pentru "Acum ai inteles?". Randul trecut mi-ai subliniat faptul ca ti-am dat un raspuns "mai putin serios" decat te-ai fi asteptat. Chiar nu am vrut sa fac pe interesantul, era o intrebare serioasa.
3. "nu iti cer sa incerci sa-ti bati capul cu mine insa incearca sa fi si tu mai explicit atunci cand te exprimi ca nu toti le avem cu diavolul, spiritele si blestemele". Pai poate ca nici nu trebuie sa le aveti toti cu diavolul, spiritele si blestemele . Asta era si ideea. Iar acest raspuns al tau este inca o dovada a faptul ca n-ai citit mai nimic din ce-am scris eu in cadrul discutiei despre calatoriile astrale. Eu incerc sa feresc lumea de asa ceva. Cu cat se va stii mai putin despre acest domeniu, cu atat va fi mai bine.
ps: esti defensiva cand nu e cazul. Nu am nimic cu tine. Dar incearca sa fii mai atenta.
Toate cele bune!
Mei mei mei, saraca Lory, nici sa scrie nu stia, copil capos.
Ce bine, deja incepea sa ma dispere "numai bine"-ul ala.
Salut, m-am reintors, dupa o lunga calatorie in scopul propriei regasiri.Mai calma, mai relaxata, mai atenta si mult mai putin defensiva acolo unde nu este cazul.
Inca mai astept un raspuns din partea ta, cu privire la calatoriile astrale, daca esti dispus sa il oferi.
Am setat optiunea sa accept meseje in privat din partea tuturor, deci, daca vrei, ma poti gasi acolo sa termini ce, din prea multa incapatanare, nu iti dadusem voie nici macar sa incepi in 2012. Daca vrei si ai timp, desigur.
O zi buna.
Salutare, draga Lolita!
De la ultimul nostru schimb de replici au trecut aproape 2 ani. Intre timp, mi-au mai dat ceva fire de par alb si memoria a inceput sa-mi joace feste. Fi buna si spune-mi te rog, cu ce ai vrea sa incep...
Ai niste intrebari anume, sau vrei sa-ti scriu o poveste, dupa cum ma taie capul?
Poti incepe cu ce doresti tu, subiectul, il stim amandoi, si anume calatoriile astrale.Dar nu te gandi ca m-ar interesa sa incerc sa pun in practica asa ceva, pe baza unor simple informatii preluate din mediul virtual.Nici nu ma gandesc. Daca imi voi schimba parerea in viitorul indepartat, asta ar fi altceva, niciodata nu se stie.In fine.Mesajul meu surpriza de prin luna trecuta a fost mai mult ca o scuza, cu parere de rau pentru ce a fost in 2012.Si, ah, merci de deranj oricum, nici nu ma gandeam c-ai sa mai rasp. :p
DaciaRomania întreabă: