Mama mi-a spus ca daca nu pot spune o vorba buna cuiva mai bine tac asa ca daca l-as intalni pe Justin i-as sparge fata, rupe gatu, i-as smulge coa**le (daca are, daca nu vad eu) si i leas baga pe gat, i-as taia limb si i-as bagao in cur sau pur si simplu ii contopesc fata cu asfaltu de vreo 10-20 de ori ca ce am zis mai sus e mult de munca si pentru unu ca el nu merita osteneala.
Ca are o voce frumoasa, Ca e simpatic, Las ruga sa-mi dea un autograf...(Minciuni)Ca mie nu imi prea place de el.
Dar depinde de tine.
O funda?
PLs
I-as spune ca il iubesc copiii de 13 ani de pe TPU care vor sa para mai speciali prin faptul ca spun aici ca nu le place muzica lui
ps: serios,voi ganditi inainte sa postati?
pe cine naiba intereseaza daca va place voua sau nu de ala?, vreti sa pareti jmecheri a?, cititi o carte
Love you like a sister!(asta isi spun lesbiencele...ptc. sa recunoastem,. Gustin nu arata a baiat)
Frumos esti maaa ! Stiu foarte bine,si tu stii foarte bine,si ele stiu foarte bine, si ei stiu foarte bine, si toooooooaaata lumea stie foarte bine ca esti cel mai prost cantaret si ca ai 51 de ani.
Mama mi-a spus ca daca nu pot spune o vorba buna cuiva mai bine tac asa ca daca l-as intalni pe Justin nu i-as zice nimic.
Asta: '' Justin te iubesc, esti cel mai cool, plz da-mi un autograf, te adooor, yu are the best boy ever, i like you ''
I'as spune:
Du'te direct in p.la si i'al p c.at si baga'ti'l in gura cu mot cu tot, s'o f.ti de 3 ori in m.ie cu ma'ta, si cu tact'o si cu tot neamu tau de naveta spatiala...nesimtitu' dracu' care esti!
:]]
Voi vb fara sa stiti daca nu va place ceva nu mai comentati fratilor ce naiba. Daca la-s vedea i-as spune ce mama drag vezi la parasuta de gomez mai bine ramaneai cu jasmin
Moamă ce ne umplu fanii Number one Justin Bieber de stupizi )
Oricum nu mi se rupe, MI SE FLOŞCĂIE.
Aaaa de mult te asteptams a te intalnesc.Esti cel mai tare *fata de demon*.Si atunci scot orice am la indemana si il lovesc tare pana zice ca se lasa de cantat.
Heeeey, Justin, say HI to my lil' friend.
*vine din spatele ei un rechin nemâncat de câteva zile*
Nu i-as spune nimic, ca nu-mi pasa... Nu sunt anti el, da nici nu sunt fana. As trece pe langa el pe strada, ca pe langa oricare alt om...
Daca l`as vedea (f2f)...e cam imposibil, dar ma rog, vorbim si noi, asa ipotetic...
ce i`as spune... sa se dea la o parte, sa trec eu
pe bune acuma...nu t`i se pare cam. "neinspirata" "prost aleasa" "aiurea" etc intrebare?
DaciaRomania întreabă: