Salata se face cu salata, doara, sau asa se facea candva undeva.Acum se spune salata la mai orice la orice ciorba,sau cum sa-i spunem mixt,nu conteaza cu ce este,numim salata.
Deci salata initial era doara o chestie facuta numai cu salata,ca de aia si se numea salata apoi lumea a inceput sa bage si alte balarii asemanatoare cu salata,cicoare,si alte buruieni,dupa au bagat si varza,ridichi si au zis dar daca bagam si tomate ardei bla bla pana mea tot salata este, dar toate astea erau amestecate cu salata ca planta.
Si de la chestia asta sa ajuns la salata de fructe la salata de peste si cine stie unde o sa se mai ajunga la salata de fructe de mare, uite asta uitasem si tot asa, o sa numim fritura cine stie tot salata
Deci avand in vedere ca o sa spunem la mai orice salata, eu cred ca si ciocolata este pana la urma tot o salata, mai ales ca s foloseste deja ciocolata ca dressing la salate
Nu, la salată, de obicei, se folosesc ingredientele deja "pregatite" de natură. În rest, le aranjezi cum vrei tu. Pentru ciocolată se alterează forma acestora, se extrage unele lucruri, se adaugă altele, foarte posibil nesănătoase. Nu sunt un expert, este doar o idee.
Procesul prin care se procesează boabele de cacao este unul complex. Există documentare, inclusiv pe YouTube.
Ciocolata este pe categorii și se folosește ca materie primă cacao.
Dar, depinde de categoria din care face parte cacao, depinde dacă se folosește și unt de cacao, extrem de important, care crește valoarea produsului final.
De aceea se găsește "ciocolată" de la 1 leu, la zeci de lei.
Julyly2089 întreabă: