| elena a întrebat:

Daca pe cuc il cheama cuc, pe iubita lui cum o cheama?

Răspuns Câştigător
| RamonaMn a răspuns:

Cuculeana

Cucutza

Cuculica

Cucoaia

Cocoaia

Cocutza rolling on the floor

Cuca tongue

nu mai stiu tongue

23 răspunsuri:
leonardk
| leonardk a răspuns:

Cuculeana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cucul este cuculet si cuca este patanica, ei asa se alinta intre ei. big grin tongue

| Bianca26bb a răspuns:

Aa... mama cuca :-\... nu... cucuta... happy...nu... nu stiu... sunt multe variante... (toate pe care le-am dat sunt sigura ca nu sunt corectehee hee

| giovana a răspuns:

Cuculica, cucutza. rolling on the floor

| silvio a răspuns:

O cheama... in cuib, ca e tarziu, sa nu mai umble ca o matracuca, sa aiba grija de cuculicii cei mici si-apoi sa se mai cuculeasca si ei, dar cuca-maciuca ii spune sa nu mai umble beat, ca cuculicii i-a dat de mici spre adoptie in alte cuiburi, ca sa ramana ei singuri-cuci in cuibusorul de nebunii conjugal si sa cante cucurucucu, ca bautura nu e buna, scade potenta, si ramane un cuc fara cucu-rigu, vai de cucuiul lui de cuc...

pfff, am obosit laughing

Janina
| Janina a răspuns:

Cuchi tongue
Cuculina
cucinela

| zuly a răspuns:

Aia a lu' cucu laughing

p. s.:initial, am scris "Cucu" cu majuscula, pentru ca m-am referit la acesta ca la un substantiv propriu (ironic, desigur), si am primit o instiintare din aceea ca trebuie sa editez mesajul pentru ca are in componenta prea multe majuscule. In plus, mi s-au comunicat si situatiile in care se foloseste majuscula.straight face Acum incerc sa vad daca merge sa scriu ca la petrecere au fost invitate familiile Ionescu, Popescu, Georgescu si Petrescu. Faceti stimati administratori ceva cu filtrele astea, ca devin penibile si enervante.(asta nu cu rautate.).
p. p. s: He-he, a mershappy M-am intors sa-l editez si sa-mi exprim inca o data nedumerirea despre ce era in neregula cu "domnul Cucu"?

lolita
| lolita a răspuns:

Cuculeasa (asa o chema pe o prietena ) laughing

| Wtf9000 a răspuns:

Cuc se numeste rasa, si se imparte in doua: masculul cuc, si femela cuc. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cucuvea?

| stelinela a răspuns:

Cucaneasa
cucunea
cuculea
Dna cucu

| Sara2 a răspuns:

Pasarica

| afrodita17 a răspuns:

Pasarica? laughing

| elena explică:

"ramona"- raspuns "cucoaia".

| cici_6785 a răspuns:

Pe Cucutza o cheama cucul ei si din cand in cand poate si alti cuci(daca arata bine Cucutza noastra) si a mai zis ca nu vre sa faca cucutzi ca nu vrea sa-i creasca ca nu are timp, ea vrea multi cuculoi chiar si mai multi o data... Mama ce s. x in grup va iesi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cuc si alta pasare...

| alexxx_3182 a răspuns:

Daca cucul e homosexual o sal keme cucoi...

| Razvy197 a răspuns:

Pupaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum o cheama pe femela cucului?

| cuculicigabriel a răspuns:

Cuculici

| ҳҲҳDRAG0SҳҲҳ a răspuns:

Cucucica cuculeanalaughingrolling on the floor

| claudiu71 a răspuns (pentru RamonaMn):

Cucul nu are pereche. el are amandoua organele genitale

| Codreanu_C_Tin_1964 a răspuns (pentru Wtf9000):

CUC NU TI-AS DORI SA FI, cucul este solo, ca si zicala singur cuc.

Întrebări similare