Pai e facut pentru distractie Remi. Daca nu vrei nu trebuie sa stai sa te joci. Si de ce sa injuri pe chat? Injura la tine acasa
Da, poker pe funde ar avea sens, le-ar da măcar o utilitate.
Cică, după ce îţi termini creditul, jucăria e pe bani.
Te momesc cu "droguri" gratis, ca să cotizezi când vei deveni dependent. E o şmecherie veche.
O fi şi asta o formă de câştig (un plus la reclame)?
Ma stii ca ai dreptate, la ce termperament am eu, sigur arunc in stanga si dreapta invitati de cunoastere a mamelor jucatorilor de acolo
Mai bine il facea fara posibilitatea de a discuta muhahahhaa
Eu cred ca nu te mai poti concentra la sfaturi, daca stai toata ziua si joci pe-acolo…
Sau mai ales daca pierzi.Adica mai poti sa te duci dupa aia la ``dragoste si sex`` si sa-i raspunzi lui unu` care intreaba ca nu stiu ce s-a despartit, ca l-a inselat iubita si alte chesti?…
Iti dai seama ca ii zici din prima ``Lasa-ma frate in mortii mei, cu iubirea ta, m-a scos astia de la remi, fi-ti-ar curva de ras sa-ti fie! Du-te si caut-o si rupe-i capu`!``
Cred ca adminii se straduiesc sa faca TPU un mediu cat mai prietenos, cu de toate pentru toti... putem primi/trimite felicitari, putem sa ne imprietenim sau sa ne ignoram, acum avem si joace...
Eu în general nu prea mă bag în vieţile amoroase ale celorlalţi (mai ştii ce substraturi sunt pe-acolo şi ce sfat nesăbuit poţi să-i dai, pe care va avea nebunia să-l urmeze? prea ca la barbut responsabilităţi).
Dar, într-adevăr, e o distracţie de la... întrajutorare (cică, scopul site-ului).
Ne-au scos bara muzicală şi chat-ul şi ne-au băgat jocuri (contra cost).
TPU şi logica (vorba lui Aero).
Am citit.Deci daca zice d-ra Alexandra ca trebuie sa platim - atunci o sa platim,ce sa facem...
Da` eu tot cred ca de la psihologu` ala, cu care te-ai certat, ni se trage...
Stii, care zicea sa te taxeze pe tine ca poluezi inteligenta lui...
Acuma, din cauza ta, suferim toti...
De fiecare data cand ma uit ca nu primesc funde ma gandesc la cat de corecta e viziunea despre lume la familia simpsons
Stii ca mi-a fost dor de tine, nu?
Auzi, da` intrebarea aia a mea, cu sor-mea, de ce nu ti-a placut?
Imi spui?
Mi-a placut! chiar am ras... cu monitorul...
Sincera sa fiu (remember? ) am vrut sa si raspund, dar nu m-am decis intre doua abordari. Una era o dizertatie despre necesitatea existentei unei bai de serviciu in fiecare locuinta, cealalta era "vezi ca vine Telefonul copilului peste tine!"
Relax oameni buni, remi ala e cu mai multi oameni, eu am crezut initial ca e doar pentru userii TPU si cand colo 'stupoare' am intalnit tipi de prin 2009 care joaca acolo, jocu pe TPU e de ceva vreme Deci va puteti simti sigur sa le ziceti ce aveti pe limba la cei care joaca din 2010 2012 muhaha
AinştainIsBack întreabă:
Venerabilul întreabă: