I-as cere sa ma faca invizibila asa as putea sa ma ca* oriunde si nimeni nu m-ar vedea. si as scapa lumea de Justin Bieber si Nicki minaj ..Pacat ca voi fi un erou anonim.
Să mă lase să îi stric freza lu Justin Biberonu... Biberonu nu o să mai fie la modă. sau stai nu a fost niciodată la modă
Şi în loc de freza aia penibilă. să îi pună un scutec pe cap. şi apropo asta e dorinţa care tine şi de cea de sus deci. e una
Mi-as dori ca Nikita sa fie educatoare psihotica ) Cine nu-i cuminte suge pla )
Ias cere sa imi indeplineasca 3.000 de dorinte iar apoi nu cred ca ai vrea sa enumar toate cele 3.000, oricum a 3.000-a dorinta ar fi inca 3.000 dorinte.
Eu mi-as dori sa am banii lui Justin Bieber vocea lui Celine Dion si freza lui Elvis Presley...Dar cum ai zis o dorinta mi-as dori inelul Arabelei si pe restul mi le implinesc singur )
Sa coboare Kintzi de pe Muntele Apuseni si sa aduca sfarsitul mult asteptat si bine meritat scumpi.Mi-as mai dori sa-ti urez bafta iubito:*:*:*:*.
Ias cere sa imi dea niste aripi cu super sonic, pentru a le lua perucile la unii oamenii si dupa sa vad cum tipa!
Ias cere sa imi dea inca 1000 de dorinte, iar daca ar spune ca este imposibil i-as cere sa fie posibil.
maytha întreabă:
Julyly2089 întreabă: