I-as cere sa ma faca invizibila asa as putea sa ma ca* oriunde si nimeni nu m-ar vedea. si as scapa lumea de Justin Bieber si Nicki minaj ..Pacat ca voi fi un erou anonim.
Ias cere sa imi indeplineasca 3.000 de dorinte iar apoi nu cred ca ai vrea sa enumar toate cele 3.000, oricum a 3.000-a dorinta ar fi inca 3.000 dorinte.
Eu mi-as dori sa am banii lui Justin Bieber vocea lui Celine Dion si freza lui Elvis Presley...Dar cum ai zis o dorinta mi-as dori inelul Arabelei si pe restul mi le implinesc singur )
Să mă lase să îi stric freza lu Justin Biberonu... Biberonu nu o să mai fie la modă. sau stai nu a fost niciodată la modă
Şi în loc de freza aia penibilă. să îi pună un scutec pe cap. şi apropo asta e dorinţa care tine şi de cea de sus deci. e una
Ias cere sa imi dea niste aripi cu super sonic, pentru a le lua perucile la unii oamenii si dupa sa vad cum tipa!
Mi-as dori ca Nikita sa fie educatoare psihotica ) Cine nu-i cuminte suge pla )
Sa coboare Kintzi de pe Muntele Apuseni si sa aduca sfarsitul mult asteptat si bine meritat scumpi.Mi-as mai dori sa-ti urez bafta iubito:*:*:*:*.
Ias cere sa imi dea inca 1000 de dorinte, iar daca ar spune ca este imposibil i-as cere sa fie posibil.
maytha întreabă:
Julyly2089 întreabă: