Daca noi la soare ne facem mai "negri", negrii la luna de ce nu se fac albii?
OK! intrebarea mea pare simpla dar oare e chiar atat de simpla? Cate roti are vaporul?
Da, dar ai omis ceva faptul ca negrii stau si ei la soare in timpul zilei ii ajuta sa creeze o bariera impotriva lunii plus ca ei sunt ei bine negrii, iar evident noi aia albi bem prea mult lapte si ne dam cu prea multa crema UV!
Nu am omis nimic...si noi stam la luna, si bem mai multa cafa decat lapte, si noi suntem albi, si tot ne facem negri!
Doua vaci stateau pe un nor si crosetau apa cu o caramida, una intreaba cat este ceasul, la care cealalta scoate un termometru din palarie si ii zice ca e joi...morala:nu arunca cu piatra in geamul altuia daca nu e bicicleta ta
intrebarea mea este
Cate roti are barca
Duc în bac sac de dac, aud crac, o fi rac? O fi drac? Face pac, aud mac, aud oac, nu e rac, nu-i gândac, nu e cuc, nu-i brotac, îl apuc, îl hurduc. E tot drac?
Sa zicem ca esti un Urs intr-o padure plina de fantome, si gasesti un lac, fara pesti mici dar cu pesti foarte mici cum ai putea schimba lacul ca sa aiba pesti mai putini? sau daca ai mai merge in continuare si ai gasi-o pe mama ta mergand cu trenul in aer, ce ai face?
deea98 întreabă:
Venerabilul întreabă: