Da,imi amintesc.Am gasit o intrebare de-a ta si am raspuns ca la o intrebare normala. Mi-ai spus "Esti atat de bun, faci asta pentru fundite sau ca sa ajuti?" Eu am spus "Ca sa ajut, nu imi pasa de fundite" si tu iar "Horatio, esti atat de bun..." si ti-am mai raspuns la inca 1 si inca 1...si incetul cu incetul am inceput sa ne cunoastem.
EU VREAU DOAR SĂ MORI
~~~ 5 cupluri ale T/A-ului time~~~
user 1 + user 2 = love
user 3 + user 4 = love
user 5 + user 6 = love
user 7 + user 8 = love
user 9 + user 10 = love
okay
AI MURIT?
Fa, lasa-ma fa, ca nu dau duba digrabi mai digrabi tu a-s shii narcomanca moldovneasca la putere.Si nu'ni plashi topu' tau.
La o intrebare cred...stiu ca toata lumea vorbea de Dante si voiam sa stiu cine e, apoi ti-am raspuns la intrebari si tada
Cupluri? no thx
Bine, dar deja mi-am gasit o sotie o cheama Pianela si nu stiu ce sa-i fac.
Acum ti-ai gasit si un sot.
Glumesc.cf? ai zis ca imi arati cromatice?
Eu, sunt la mare acum in *** nici nu am stiut ca o sa ma duc si stii in ce tara sunt, Ukraina si nu-mi place aici deloc din 5 zile m-am scaldat doar o singura data si atunci apa era rece ca gheata si murdara. Italia e aur in comparatie cu asta.Nu vreau sa fiu gay, vreau doar sa am macar un prieten bun.
Tu ce mai faci prietene?
Am incercat sa adorm, dar n-am putut.
daca vei intra in apa aia, sa stii ca ucrainienii nu intra in apa decat sa-si faca nevoile fiziologice
Nu-mi amintesc
"5 cupluri ale T/Ă-ului" - Mi-ai adus aminte de perioada aia când toți eram îndrăgostiți Ce mai cupluri pe atunci (tu nu ai cum să știi, nu erai pe TPU pe atunci)
Top 5 cupluri T/A:
1.Dog și betoniera
2. Doub și ciocolata
Wau, dar ce dragastosi sunteti toti acum abia va mai suportati...
Ce drăgăstoși eram*
Da. Pusese Daisuki o intrebare si tu ti-ai pus vocea.
Multi ne miram de vocea ta.
Eu stiu ca te-am intrebat daca fumezi.
Mi-am amintit dar nu fumez, bine am incercat ODATA cand eram copil la 12 ani dar acum cand trec pe langa fumatori ma da in calduri si imi este rau nu pot inspira fumul ala "mor" daca il inspir.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: