| syd2 a întrebat:

De cand am venit eu pe T/A s-au schimbat multe... voi ma mai tineti minte cum m-am intalnit cu fiecare din voi? Daca da atunci povestiti ca am chef de vorba. Sau faceti top 5 cupluri ale T/A-ului

27 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Pusese Daisuki o intrebare si tu ti-ai pus vocea.
Multi ne miram de vocea ta.
Eu stiu ca te-am intrebat daca fumezi.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Nu-mi amintesc

"5 cupluri ale T/Ă-ului" - Mi-ai adus aminte de perioada aia când toți eram îndrăgostiți love struck Ce mai cupluri pe atunci laughing (tu nu ai cum să știi, nu erai pe TPU pe atunci)

Top 5 cupluri T/A:
1.Dog și betoniera
2. Doub și ciocolata

| syd2 explică (pentru anonim_4396):

Mi-am amintit laughing dar nu fumez, bine am incercat ODATA cand eram copil la 12 ani dar acum cand trec pe langa fumatori ma da in calduri si imi este rau nu pot inspira fumul ala "mor" daca il inspir.

| syd2 explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

Wau, dar ce dragastosi sunteti toti acum abia va mai suportati...

| KillMePlease a răspuns:

EU VREAU DOAR SĂ MORI

~~~ 5 cupluri ale T/A-ului time~~~
user 1 + user 2 = love
user 3 + user 4 = love
user 5 + user 6 = love
user 7 + user 8 = love
user 9 + user 10 = love

okay
AI MURIT?

| syd2 explică (pentru KillMePlease):

Fa, lasa-ma fa, ca nu dau duba digrabi mai digrabi tu a-s shii narcomanca laughing moldovneasca la putere.Si nu'ni plashi topu' tau.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru syd2):

Ce drăgăstoși eram*

| raMLesS a răspuns:

Arabeee, te-aş mânca puiule rolling on the floor)).

| syd2 explică (pentru raMLesS):

rolling on the floor De ce mai manca? Stiu ca sunt gustos. Si tu esti un pisoias.

| raMLesS a răspuns (pentru syd2):

Bă mă intimidezi, ce te-aş halii eu acum că tot mi-e foame... laughing, no hai dă-mi şi mie o bucăţică din tine rolling on the floor O haii te roogg îţi dau şi 3 căţeluşi deştia dacă mă laşi să te mănânc sunt canibal laughing Uite şi căţeluşii puppy dog eyes puppy dog eyes puppy dog eyes.

| syd2 explică (pentru raMLesS):

Bine mananca-ma dar mananca-ma cu splendoare si frumusete, musca cu artistizm si eu voi tipa de placere ah ganduri psihopatice, da Alfonsul meu mananca-ma puppy dog eyes

| SergiuBoss11 a răspuns:

Mi-ai laudat capacitatile si...atunci,m-am indragostit de tine.

| syd2 explică (pentru SergiuBoss11):

Bine, dar deja mi-am gasit o sotie o cheama Pianela si nu stiu ce sa-i fac.

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru syd2):

Acum ti-ai gasit si un sot.laughing

Glumesc.cf? ai zis ca imi arati cromatice?

Eu, sunt la mare acum in *** nici nu am stiut ca o sa ma duc si stii in ce tara sunt, Ukraina si nu-mi place aici deloc din 5 zile m-am scaldat doar o singura data si atunci apa era rece ca gheata si murdara. Italia e aur in comparatie cu asta.Nu vreau sa fiu gay, vreau doar sa am macar un prieten bun.

Tu ce mai faci prietene?

Am incercat sa adorm, dar n-am putut.

daca vei intra in apa aia, sa stii ca ucrainienii nu intra in apa decat sa-si faca nevoile fiziologice

| LePotato a răspuns:

5 cupluri ale T/A-ului:

Dante + Kama?smug

| vaporwave a răspuns:

nu

| raMLesS a răspuns (pentru syd2):

Bă aşa mă exciţi, eu vreau doar să ţipi şi să zici: Ahhh, auuuu, auuu, ahhhh cu*u ahhhh rolling on the floor)))))

| KamaSutra a răspuns:

La o intrebare cred...stiu ca toata lumea vorbea de Dante si voiam sa stiu cine e, apoi ti-am raspuns la intrebari si tada happy
Cupluri? no thx

| RainmakerX a răspuns:

Da,imi amintesc.Am gasit o intrebare de-a ta si am raspuns ca la o intrebare normala. Mi-ai spus "Esti atat de bun, faci asta pentru fundite sau ca sa ajuti?" Eu am spus "Ca sa ajut, nu imi pasa de fundite" si tu iar "Horatio, esti atat de bun..." si ti-am mai raspuns la inca 1 si inca 1...si incetul cu incetul am inceput sa ne cunoastem.big grin

| syd2 explică (pentru LePotato):

Cine stie... tu ce crezi ^_^?

| LePotato a răspuns (pentru syd2):

Eu ce cred ce? nu conteaza ce cred eu, conteaza ce este, ce a fost si ce va fi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu şi felia de pizza

| AtsukoKure a răspuns:

Da mai ţin minte...
Cupluri?
1.Tu şi Kamawinking
atât

Întrebări similare