Nu prea am de ce sa il opresc dar daca incalca masura ii spun sa-i scrie lui Bartos!
Pai ii spun ca nu am timp si ca am altceva mai bun de facut decat sa vorbesc toata ziua pe WatsApp
Îl chem pe Bartoș să îl îmbete și după băgăm o sârbă! Sau mai simplu, îi tai netu'.
Pai, eu nu i-as mai raspunde... :-D Sigurr s-ar plictisi... Dar daca ar continua cred ca mi-as dezinstala aplicatia respectiva din cauza lui!
Mi s-a umplut casuta de mesaje de la aplicatia WhatsApp. Dureaza 1 zi ca sa le sterg
Daca ar fi vorba de altcineva, l-as face sa creada ca am multe defecte ca sa se lipseasca singur de mine, dar in cazul lui Smiley i-as propune sa lase WhatsApp-ul si sa ma invite la o cafea, ca doar suntem oameni maturi, nuuu?
Smiley trebuie sa incetezi sa-mi mai scrii pe WhatsApp din cauza ca persoana la care ii lasi mesaje nu sunt eu deoarece eu nu folosesc WhatsApp.
Il lovesc cu tigaia dry cooker in cap sau il amenint ca daca nu inceteaza il aduc pe Fuego sa ii impodobeasca bradul.
Simplu îi scriu pana ne plictisim, iar daca nu merge aşa îi confisc telefonul şi îi dau la schimb o fată draguţă cu care să îşi ocupe timpul.
Ii readuc aminte, faptul ca are si minute, si Sms-uri nelimitate, ...Sa mai sune si el )
Pai i-as spune sa petreaca mai mult timp cu familia si sa inceapa sa lase telefonul pentru ca nu numai el conteza.
TPU.ro întreabă:
anonim_4396 întreabă: