Ar putea fi doar o coincidenta ca stergem intrebari. Ar putea fi. DAR VOI CHIAR MAI CREDETI IN COINCIDENTE, OAMENI BUNI?
Prin iunie-iulie am pus intrebarea "Vrei sa fii sotia mea?", scumpii nostri admini au sters-o inainte sa vad vreunul din raspunsuri, noroc ca la sectiunea de "notificari" inca mai arata cine mi-a raspuns la intrebare si raspunsurile lor erau inca pastrate la sectiunea "raspunsuri" de pe contul fiecareia din persoanele care mi-au raspuns, am observat ca am primit mai multe raspunsuri de "da" decat de "nu". Deci prin urmare adminii au vrut sa-mi ascunda ca totusi exista niste persoane in lumea asta care ma iubesc.
Pai si eu m-am inregistrat azi... am pus o intrebare si ca sa aflu cu stupuare cam dupa 2 ore nu mai era pe site... Si chiar voiam sa aflu raspunsul la ea.
Da.
Acum cateva saptamani am pus o intrebare despre cresterea cornului la unicorni, si adminii au sters-o!
Sunt sigura ca vor sa ascunda existenta unicornilor.
Dar oameni buni, acesta e momentul adevaraului: EXISTA UNICORNI!
Ce iti m-ai plac masonii
Ma striga mama Rusie deci ne vedem...
Raspuns la intrebarea ta :
Asta mereu vor sa ascunda ceva de exemplu daca ai pune o intrebare legata de To33rEnt... (daca o scriam cum trebuia imi stergeau raspunsul )
Nu-mi plac D:
Doar că era evident =]]
Mama Rusie e o yandere deci ai grijă.Ia-ți bazooka.
*le re-răspuns*
toeerent? wat
Nu poti sa scrii numele ala, pentru ca iti sterg raspunsul in 80% DIN CAZURI. iti explic pe ask, daca vrei.
Stalin fie cu tine. *rade malefic*
Cică încalci regulile. Tâmpenii.
Am pus eu azi o întrebare(Îţi place şcoala?) şi mi-a şters-o TPU.
Pai,ma, tu nu stiai ca sunt cam gelosii adminii astia! Cei draguti/dragute care pun intrebarii le au sterse imediat! Ca sa nu fie ei mai frumosi decat adminii.
Nu stiu daca ai inteles ceva, caci nici eu nu am inteles
Julyly2089 întreabă: