..pentru ca tendinta parintilor este de a minti ca au fost adusi de barza...si asa copilul vede cata incredere are un parinte in el. daca are incredere ii va spune adevarul cu mere si cu pere dar il va spune. daca nu il va minti incontinuare pana cand v.a descoperi singur ..cred ca asta e intrebarea la care te-ai referit
Mercii, nu asta era intrebarea de care ti-am zis, este in asteptare, cand o sa fie publicata, daca o sa fie publicata , ai sa vezi despre ce e vorba tu crezi ca eu sunt sanatos la cap?
A..astept atunci..de ce sa nu fi sanatos la cap.din ce am discutat eu cu tine imi pari singuru' sanatos la cap.
multumesc, sa nu confundam viata virtuala cu realitatea, niciodata nu stii cine poate sta la celalalt monitor
Evident eu am zis din ce am discutat.tu poti fi un criminal in serie si totusi cu mine sa vorbesti ca un om absolut normal
acu am 14 ani dar in clasa a 4-a imi amintesc k a venit doctorita scolii si ne-a invatat cum se fac copii k la fete curge sange... bla bla bla)))))) cat de tare a fost
Multi inainte, sper ca acum sti ca barza ne-a adus pe lume, nu?
annxoxo întreabă:
DaciaRomania întreabă: