| Hammurabi a întrebat:

De ce în toate restaurantele, în toate meniurile, găsim "ciorbă de văcuță" și în nici unul nu găsim "ciorbă de vacă"?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca vacă e Verginicahee hee

15 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Suna mai... apetisant. Mai bine "vacuta" decat "vaca", precum mai bine "fetita" decat "muiere". happy

Răspuns utilizator avertizat
| Lioana a răspuns:

Pentru ca sună mai bine.

| oglindasultanului a răspuns:

Pentru ca asta este limbajul folosit de cei care sunt obsedati de carne.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incepi sa ai intrebari asemanatoare putin cu verginica laughing

| Jessica1235 a răspuns:

Au fost prea zgârciți ca să gătească o vacă așa că ai sacrificat una mai mică și pricăjită laughing

| Hammurabi explică (pentru Jessica1235):

Asta ar putea fi o explicație.
Dacă întrebi chelnerul "De ce e așa de puțină ciorbă în farfuria mea?" probabil o să-ți răspundă "Pentru că e de văcuță, nu de vacă." laughing

| Jessica1235 a răspuns (pentru Hammurabi):

laughing ceva de genul

| Arakiss a răspuns:

Vacuta. Adica o vaca draguta. Cine mananca ciorba dintr-o vaca urata? laughing

| Hammurabi explică (pentru Arakiss):

De ce bre, ție când îți aduce chelnerul ciorba, îți aduce și poza vacii din care a fost făcută? laughing

| Andreeaiza23 a răspuns:

Chiar dacă lucrez in domeniul asta nu știu...
Pur si simplu suna mai adorabil văcuță?

| Hammurabi explică (pentru Andreeaiza23):

Așa am gândit și eu inițial.
Dar pe cine interesează să mănânce, numai dacă e o chestie adorabilă sacrificată?