Hai nu mai comenta, ca am vazut si baieti care poarta1000000 de bratari )
Pai... eu port 1000000 pentru ca nu ma simt intraga adica nu ma sint eu funda plssssssss
Eu am confectionat aproape 50 de bratari din biser si le port uneori pe mana, chiar si la scoala am vazut o fata si am luat moda dupa ea.Mi-am facut si mi-am zis mai reede sa termin ca sa le port.Am venit intr-o zi si toti ca furnicile s-au adunat langa mine.
Le purtam ca s-a fie frumos(fiecare cu moda sa ^nu spun ca asa e moda^), mi-e imi plac lantisoare la mana si coliere la gat si altele. Iaca de ce fetele poarta asa ceva!
Da nu toate fetele poarta, numai cele care cred ca daca porti bratari cu inscriptia " Adidas ", "nike" sau "sport" atrag băieții!
Cam exagerezi hai sa fie pana in 20 dar atatea?! :O mai lasa cred ca unora li se pare interseant sa poarte multe bratari...
Eu port brățări făcute de mine pentru că îmi plac, mă fac mai originală dar nu exagerez.Sunt unele fete pe Youtube, când postează un tutorial gen "Friendship Bracelets„ au brâțări până la "coate„ doar de „șmechereală"... Mi se pare vulgar...
Pentru ca. vrem ^^ adica sa nu exageram..nici chiar atatea eu port pe o mana 15-25..diferite.si nu`mi acopera toata mana..nici pana la cot nu`mi ajung..aa..si sunt si destui baieti care poarta si ei, prietenii mei poarta xD..si multi altii
anonim_4396 întreabă:
AnastasiaIacov întreabă:
Julyly2089 întreabă: