anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce se intinde pateu?
Intrebare pentru psiholoaga.

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Nu se intinde, ai inteles gresit. Se cheama 'stretching', ca sa nu faca febra musculara cand e 'pe felie'.

21 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Anonimule, e-o intrebare dificila si te ''felicit'' absolut pentru. elaborarea ei. Am si eu una la fel de inteligenta pentru. tine. Cate fire de par are o blonda in cap? Intrebare pentru no identity.

| maryana5 a răspuns:

Sa se odihneasca parca big grin?
mi-am dat si eu cu parerea big grin whistling

xoxoooo, mary peace sign

| lia a răspuns:

Am mai spus eu cuiva in seara asta:
De ce ai laptele atat de bun? De vaca! laughing rolling on the floor

| lia a răspuns:

@iubymondialul, tare sunt curioasa sa stiu de unde este textul din ce manea? Salam, Florinel, etc... laughing
Sper ca tii la gluma tongue

| lia a răspuns:

@iubymondialul, sincera sa fiu, nu vreau sa imi dai detalii la ce anume tii tu si in nici un caz nu vreau sa te "incerc".hee hee
In ceea ce priveste cealalta intrebare nu am posibilitatea sa iti raspund deoarece nu ascult manele happy

| lia a răspuns:

Nu am nevoie de detalii nici macar in privat despre asa ceva laughing Daca am spus public in legatura cu "incercatul", acelasi raspuns va fi si pe privat tongue

| lia a răspuns:

Mda...am observat ca nu este deloc "placut". Si sincer nu imi place sa ma cert cu nimeni de pe site, nu pentru ca nu as avea argumente ci pentru simplu motiv ca nu are rost sa ii deranjam si pe altii. Daca ai ceva sa imi spui, continuam discutia pe privat, ca si pana acum. happy

| Wtf9000 a răspuns:

Ha, haa! laughing Hai sa vedem cat de desteapta este. rolling on the floor

| inna a răspuns:

Ca este si el obosit...laughing

| sergiu25bc a răspuns:

Poi se ia pe cutit sau pe lingura, sau furculita se unde pe o felie de piine si apoi se mininc in liniste, cine mai doreste cine mai pofteste pateu de pasare avem.ca de cand cu gripa asta porcina nu mai sunt pateuri de porc, doar pasarenot worthy

| afrodita17 a răspuns:

De ce postezi intrebarea ca si anonim? te temi de ceva? din moment ce ai o intrebare speciala pentru ''psiholoaga''.inseamna ca stii cativa din utlizatorii acestui site.asadar.repet:de ce postezi anonim?

| Onutzu a răspuns:

O fi si el obosit rolling on the floor

| cici_6785 a răspuns:

E prastie?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, intr-adevar ca e o intrebare tare dificila...
Sper sa reuseasca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@lia-eu ti-as raspunde altfel la intrebarea ta:
pentru ca sunt tanar... laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@lia-tin si la altceva, nu numai la gluma.si nu cred ca in manele sunt replici atat de frumoase precum a fost a mea, trebuie sa recunosti, nu? apropo, sper sa nu-ti vina ideea sa ma incerci sa vezi cat tin, nu? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@lia-detaliile oricum, ti le dau in privat, sa nu afel lumea, ca ai ramane fara mine. iar cat priveste partea cealalta..., ti-am raspuns in privat. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@lia-dar de unde stii tu ca va fi un mesaj in privat? sau asa iti doresti tu? ei bine..., uite ca nu va fi nici un mesaj ''placut''in privat. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O fi obosit si el!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O fi si el obosit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De felia de paine

Întrebări similare