Deoarece machiajul este ceva specific femeilor. Exista si barbati machiati stai linistit, numai ca in masura mai mica decat femeile. Oricum, este o tara plina de cur*e masculine, unde barbatii poarta colanti si balerini, pana la machiaj nu mai este decat un singur pas.Deci sa nu fii surprins daca vei vedea si barbati machiati.Noroc!
Barbatii nu se machiaza? Cauta Pete Burns sau Boy George. Si femeile se machiaza ca n-au altceva de lucru...
Noi femeile suntem stilate!
Voi nu stiti ce e aia moda!
Si iti dau un motiv pentru care barbatii nu se machiaza.
Motivul e ca oamenii i-ar asemana cu niste femei si ar rade de ei.Deci muahaha si tie
Eu nu ma machez ca nu am intentia sa atrag atentia femeilor sau barbatilor
Femeile se machiaza ca sa mai treaca timpul.
Barbatii nu se machiaza deoarece nu vor sa`si strice frumusetea perfecta.
Asta mai lipseste sa ne impartim fardurile cu baietii )
Femeile care se da-u cu machiaz vor sa devina mai urate dupa mine mai frumoase sunt fara machiaz, bine oleaca mai merge(oleaca adica diabea sa se vada) dar nu ca altele o gramada de machiaz. Unele se dau cu rimel ogramada, cica ca sa se observe ochii Doamne sfinte, daca femeile se da-u cu atata machiaz normal ca vei ramane cu putini bani.Si apropo am vazut barbati dandu-se cu strugurel deci se va ajunge ca si barbati vot fii dati cu rimel )
(y)-buna intrebare :*
Interesantă premisă, dar potrivită categoriei - într-adevăr, nu poate fi luată în serios.
Se machiază oricine vrea şi aşa se simte bine. Sexul e prea puţin relevant.
http://youtu.be/SaolVEJEjV4
Da, şi Ville Valo e frumuşel şi prin machiaj îşi pune esteticul şi mai mult în valoare.
Majoritatea artiştilor (cântăreţilor, actorilor...) - şi nu numai - se machiază. E cam necesar, când ai de a face cu scena şi camera. Iar unii o fac din pură plăcere.
Totodată, sunt multe femei care nici nu vor să audă de machiaj.
Fiecare aşa cum se simte (mai) bine... : )
raMLesS întreabă:
DaciaRomania întreabă: