anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce substantivul problema este de gen feminin?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si substantivul solutie (la problema) e tot de gen feminin.Asa ca...stai calm.Rezolvam tot.Doar complicam putin lucrurile sa nu va plictisiti voi.

26 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Pai... daca asa a vrut el, sa fie.

| lia a răspuns:

laughing Pai, sa stii ca am inteles subtilitatea intrebarii tale in schimb, nu iti voi oferi satisfactia de a spune raspunsul laughing

| lia a răspuns:

Vad ca iti sunt de folos explicatiile date de mine, acum urmeaza sa te taxez, prefer in natura, cu cartofi, morcovi, ardei laughing rolling on the floor

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care ciclul este neutru. Si din acelasi motiv pentru care barbatii stau in MENstruatia noastra.

| Shery a răspuns:

De ce oare? whistling laughing
Pai daca ar fi de genul masculin n-ar fi rezolvate niciodata laughing

pupimik
| pupimik a răspuns:

Pentru ca problemele barbatilor de foarte multe ori se raporteaza la femei.Nu de putine ori intalnesti afirmatii gen:"am o Problema cand vine vorba despre Femei"

mira
| mira a răspuns:

Asa l-am imprumutat si asa l-am adaptat limbiiromane.In alte limbi este masculin. Mira

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Hmmm... oare ce vrei să insinuezi?

| dulshe a răspuns:

Dc numele alexandru e de gen masculin? laughing

Laur
| Laur a răspuns:

Uh daca sunt zeci de mii atunci stai "bine" big grin da stiu ca ai vrut sa iti arati modestia tongue

| andreea_8479 a răspuns:

Sh nu este singurullaughing

| petronela_4784 a răspuns:

Pentru ca femeile sunt chiar o problema!laughing... cele mai multe probleme le are o femeie... ei niciodata nu-i convine cate ceva...deci chiar are probleme.laughing!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Femeile au mai multe probleme decât bărbații.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna Iubymondialul! Pai substantivele de genul feminin au formele:,, o";,, doua", substantivele de genul masculin au formele:,, un";,, doi" iar cele de gen neutru au formele:,, un";,, doua" iar in cazul nostru:O problema, DOUA probleme deci rezulta ca e la genul femininwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iubylaughing)
Ce v'ati face voi fara problemele astea de gen feminin?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa cum puteti observa, am pus aceasta intrebare la trivia amuzante. oare de ce?
@simple.girl-cred ca tu nu ai citit bine intrebarea, stiu cu siguranta ca substantivul problema este de gen feminin. oare neuronul tau, de ce gen este? ideea este alta, si citeste raspunul liei. ea a inteles foarte bine ce anume am dorit sa insinuez. a, si multumesc pentru explicatie. data viitoare imi va fi mai usor sa aflu genul unui substantiv.tocmai am aflat ca se numara, curios! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuze! data viitoare o sa fiu mai atenta si apropo :,, oare neuronul tau, de ce gen este?" cred ca vroiai sa zici neuronii (la plural) ca nu am doar unul ci zeci de mii laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@simple.girl-woow! ce modesta esti.si cate mii ai? daca nu te superi, nu eu doresc sa stiu, ci micutul meu neuron.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dear cred ca este un numar mult prea mare ca,, micutul tau neuron" laughing sa il retina rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@dora-pe noi barbatii ne intereseaza numai ''solutiile''. insa preferam sa fie cat mai placute.ne incanta sa primim ''solutii'' de la voi. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu care credeam ca va incanta sa ne dati "solutii"!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@dora-nu, noi va dam bataie de cap, iar voi ne ''oferiti''solutii..., incantatoare, si placute. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu chiar vrei sa creezi probleme?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@petronela-eu as spune-o altfel:pentru ca toate problemele noastre, ni se trag de la femei. unde este o femeie, este si o problema.insa asa cum a spus si dora, tot voi rezolvati lucrurile, asta face mai frumoasa viata petrecuta alaturi de voi.sunteti...,minunate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simple.girl: Daca ai numai zeci de mii de neuroni ai o problema foarte mare. Stii, numarul normal de neuroni e de 12-18 miliarde. Folosim doar 10%. Tu nu stiu, insa, ce mai poti folosi. Ai avut un moment blond. Imi pare rau pentru tine.

| Razvy197 a răspuns:

Fiinca spunem:o problema doua probleme

Întrebări similare