anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sunt femeile atat de obsedate de flori? Are mama flori, in camera mea, in a ei nu, ca cica e lumina slaba, in bucatarie, in partea dreapta a casei, in fara casei, are o gramada de flori, ce o face cu ele, nu stiu, pe casa, daaaa, sunt niste trandafiri de 1 km, pe terasa, si mai vrea. Adica, sunt si eu obsedata de pisici, dar nici chiar asa. Ma intreb, oare daca le-as taia pe toate, ce s-ar intampla? thinking Odata am rupt un crin galben, ca na..asa e cand te joci cu mingea, si s-a suparat pe mine, de parca cine stie ce facusem. Bine...se bucura ca se prinsese, dar na, copiii. >:" Mamele voastre tot asa fac cu florile? Nu o sa intelegem niciodata aceste vietati... niciodata thinking

27 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Tata e obsedat de flori. Perechea lui de pijamale consta intr-o floare minuscula pozitionata in fata organului sau genital.dap.

Răspuns utilizator avertizat
| Pricked a răspuns (pentru PrazPrăzescu):

Tati e Adam :v

| Pricked a răspuns (pentru PrazPrăzescu):

Am doi tati c;

| LoveSleep a răspuns:

Aveam și eu flori în cameră, până când am crescut și-am început să le plimb în garaj.

| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Hai facem schimb? Ai tu 15 am eu 18. Vrei?

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Vreau, e nașpa când termini.

E naspa sa ai 18? O.o Tu glumesti? Ce n-as da sa am 18.

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Îmbătrânesc, mă doare spatele.
La 15 n-aveam problema asta.

Ce...tot tanar esti si la 18. Pe la 40 ce faci?
Si sa o luam asa, pe mine de ce ma doare spatele? Si am 15.

| Doub a răspuns:

Iooooooi, dar si mie imi plac florile muuuuuuuuult. Hm, bine ca mi-ai amintit sa-i spun mamei sa mai luam niste flori sa le plantam.blushing

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Curtea mea e plina de flori. Si arata foarte frumos.

Nu e ziua ta azi?

| VibeTrix a răspuns:

Si mama e tot asa.

| Copac13 a răspuns:

Eu in camera am 1 cactus, 1 orhidee(pusa de mama) si un bambus (pus de tata)

| TiberiuFasole a răspuns:

A mea are cateva...
Am o mama normala, si cum eu nu sunt normal, nu merge normal cu anormal. Facem schimb?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aha.
Bine ca mama nu e cu florile la ghiveci.
E cu alea de afara.
Dar, oricare ar fi, tot strivite de minge vor ajunge ca na,cu specimene ca mine rar pastrezi ceva intreg.

Am o matusa care e nebuna dupa flori si, odata, nu stiu ce-i facusem eu si vara-mea, la care ea :
" no talking Voi nu mai sunteti fetele mele, ea e fata mea " (despre un ficus vorbea)
si ne ridicam noi din pat si ne ducem la ficusul ei si
"Vrei s-o tragem pe fi'ta de par? big grin "
si si-a luat ficusul de-acolo laughing.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

laughing tare faza.
e cu toate florile, atat cele fin gradina, cat si cele din ghiveci. Obsedati mai, obsedati.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Muiierile îs obsedatie dă orice chestii fără noimă.
Cinie să le înțăleagă?
Nu știu ce au ele în cap și nici nu vreau să știu. laughing
Mă bucur că-s băiat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tot ce pot sa iti zic e ca pentru mine este mai putin grav daca o persoana e obsedata de flori decat daca ar fi obsedata de pisici. E drept ca pisicile nu trebuie udate, dar asta e singurul avantaj si in rest numai dezvantaje.

| KLiNK a răspuns:

Mama are flori in toate locurile posibile. In camera mea, in camera ei, afara...mai are putin si le pune pe casa. La sfarsitul toamnei o ajutam sa care toate florile de afara; ca na, ingheata de frig... straight face

| anonim_4396 explică (pentru KLiNK):

Prea mult. Obsedate nu alta.

| animeioana55 a răspuns:

Jur ca mama exact la fel. Peste tot in casa flori, dar nu la ea in camera. Suntem frati si nu te vad prin casa?

| anonim_4396 explică (pentru animeioana55):

Ba nu stiu, cred ca surori. thinking

| animeioana55 a răspuns (pentru anonim_4396):

Despartite la nastere.