Aveam și eu flori în cameră, până când am crescut și-am început să le plimb în garaj.
Iooooooi, dar si mie imi plac florile muuuuuuuuult. Hm, bine ca mi-ai amintit sa-i spun mamei sa mai luam niste flori sa le plantam.
Aha.
Bine ca mama nu e cu florile la ghiveci.
E cu alea de afara.
Dar, oricare ar fi, tot strivite de minge vor ajunge ca na,cu specimene ca mine rar pastrezi ceva intreg.
Am o matusa care e nebuna dupa flori si, odata, nu stiu ce-i facusem eu si vara-mea, la care ea :
" Voi nu mai sunteti fetele mele, ea e fata mea " (despre un ficus vorbea)
si ne ridicam noi din pat si ne ducem la ficusul ei si
"Vrei s-o tragem pe fi'ta de par? "
si si-a luat ficusul de-acolo .
A mea are cateva...
Am o mama normala, si cum eu nu sunt normal, nu merge normal cu anormal. Facem schimb?
Tata e obsedat de flori. Perechea lui de pijamale consta intr-o floare minuscula pozitionata in fata organului sau genital.dap.
tare faza.
e cu toate florile, atat cele fin gradina, cat si cele din ghiveci. Obsedati mai, obsedati.
Mama are flori in toate locurile posibile. In camera mea, in camera ei, afara...mai are putin si le pune pe casa. La sfarsitul toamnei o ajutam sa care toate florile de afara; ca na, ingheata de frig...
Îmbătrânesc, mă doare spatele.
La 15 n-aveam problema asta.
Ce...tot tanar esti si la 18. Pe la 40 ce faci?
Si sa o luam asa, pe mine de ce ma doare spatele? Si am 15.
Jur ca mama exact la fel. Peste tot in casa flori, dar nu la ea in camera. Suntem frati si nu te vad prin casa?
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: