Pentru ca, eu nu doresc sa cersesc aceasta ''fundita'' si in viata numai prin munca si seriozitate am dobandit ce mi-am dorit.
Pentru ca am ramas decat noi doua pe site si toti sunt la biserica sa se roge pentru noi pacatoasele
Dar cine a zis ca o sa-mi dai o fundita? Daca nu-mi dai fundita, ti-o fur .
Roby67 esti tare) am mai zis asta si o repet
Omg deja 21 de raspunsuri cand e vorba de fundite. mdea!
La placinte, inainte. La razboi, inapoi^^
Asaaa pai hai sa completez si eu aceasta lista cu un raspuns. Imi dai fundita pentru ca iti cer frumos frumos cu o cireasa deasupra si te scot si la o inghetata, ca acum vine vara
Pentru că sunt cea mai bună prietenă a ta şi pentru că e Paştele. Pentru că vara asta a fost ZU. Pentru că îţi place de mine.
@Pho3nix, asta se intampla cand Brad Pit a mintit-o ca iese cu baietii si a iesit cu mine b-)
Pentru ca am un avatar in nuante de roz si daca te vei uita la avatarul meu vei vedea lumea in roz
Pentru ca daca nu imi dai fundita de voi spune la mami!
Si nu nu glumesc.
Si te voi urmari tot restul vieti!
Pentru ca :
1.nu am decat 1
2. daca vrei iti spun niste bancuri :
- De ce fug moldovenii dupa salvare?
- Ca sa pupe crucea
. De ce tin moldovenii tarnacopul linga televizor?
Cand se strica un canal, sapa altul.
Q: Ce face olteanul cand nu are ce face?
A: Se dezbraca si isi pazeste hainele.
Ai carte, ai cu ce så te stergi la cur.
Doamne, mare e gradina ta, poarta deschisa si prostii sar gardul
Cine-i harnic si munceste ori e prost ori nu gandeste
Cine fura azi un ou, si se lasa prins... e bou!
Omu' se naste prost, invata toata viata... si tot prost moare.
Ce-i mult strica si ce-i putin nu-i d'ajuns!
Cine ma scoala de dimineata are interesul sa ajunga departe inainte sa ma dezmeticesc!
Cum iti asterni, cum vine altul si se culca in locul tau.
3.niste replici de inchis gura:
Te bagi singur in seama sau mi se pare mie?
Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand deschizi gura incepe un idiot sa vorbeasca."
Taci si mergi!
Inchide gura ca poluezi natura!
Nu vorbesc cu marmote ca tine cand devi om suna ma!
Taci si sapă
Vezi ca faci praf!
Tai-o ca s-au furat cam multe
Mi se pare mie sau miroase a canal?
Daca e spune si intr-o punga ca te ascult mai tarziu!
Ai terminat?
Inchide fermuarul! (asta daca are cativa dinti lipsa... stiu eu pe unu care pateste asta. )
Lasa gargara!
Ce zici, poti sa taci?
Te-a intrebat cineva cit e ceasul?
Pleaca, ca puti!
Hai du-te acasa ca ne-ai plictisit pe toti si o sa ajungem sa ne culcam odata cu gainile din cauza ta
Suferi de boala aia...de a te baga in treburile oamenilor?
Nu te compari cu nimeni... toti sunt mai buni.
Un om cu Iq-ul tau ar trebuie sa aiba si o voce mica.
Ai terminat de vorbit sau mai trebuie sa dorm?
Ai nevoie de licenta ca sa fii asa de urat?
Hai spuntot ce stii. O sa iti ia doar 10 secunde
Cred ca ai un creier ca si nou, avand in vedere ca nu l-ai folosit niciodata...
Felicitari pentru noua ta prietena... pacat ca nu o place nimeni!
Ieri, te-am admirat toata ziua, la zoo.
De obicei e nebun, dar are si clipe de luciditate cand e doar idiot.
Ai o voce frumoasa, de ce o irosesti vorbind?
Cum trec zilele si ma gandesc ce norocosa sunt... pentru ca nu esti aici ca sa mi le ruinezi.
4.pentru cas draguta si tu esti
5.lasa-mi un mesaj
Si eu ma intreb de ce mi-ai da mie o fundita?, pentru ca nici nu stiu ce e sau la ce foloseste (daca foloseste la ceva ) BAFTA
Pentru ca dacu nimi dai fundita maine nu o sa mai ai chiloti pe tine in mijlokul strazii
Pentru ca te plictisesti.si e PASTELE.si iti urez : Hristos a Inviat.sii nu mai stiu
Pisicuta pis pis pis, te-am visat azi-noapte-n vis, te spalam te pieptanam, funda rosie iti puneam... mi-ai da o fundita ca sa ma dau mare-n fata blocului
De ce sa imi dai mie o fudita? Pentru ca nici unu din cei ce au raspuns nu au venit cu o idee, dar sa mai fie si una creativa...
Ideea mea este sa incercam sa facem o lume mai buna...Cum? R: sa nu mai raspundem aiurea la intrebarile altora, ci sa raspundem la subiect
Nu mi-ai da probabil si de aceea as vrea-o. Si pentru ca nu-i vad rostul si nu stiu la ce foloseste. Asta ma face s-o doresc si mai muuuuult!
Neah. Fie a ta!
Pentru ca eu, cu inteligenta mea mirobolanta ti-as da un raspuns care merita funditaaaa!:d
Deoarece eu am incercat sa te ajut, nu prin copiere sau cautare pe Internet, ci din mintea mea.Adica am muncit pentru ele.
@harciog, daca invatatura mea e mai prejos ca a ta, cum se face ca de mine nu se ia nimeni?!:O
@judgement. nu cred ca intrebarea mea afecteaza in vreun fel lumea, si nu e nici o intrebare tocmai aiurea, adica este, dar eu doar voiam sa vad cretivitatea userilor de pe site
@roxy, stii macar ce inseamna 'loser'? din moment ce nu stii cum se scrie ma gandesc ca nici ce inseamna nu stii. ti-e oricum nu ti-as da nici macar o cravata. daca nu vrei sa raspunzi nu raspunde. te pup pe frunte!
MaeRii întreabă:
Simonescu_Amy_1994 întreabă:
AllysaDeea întreabă:
JustinFanEu întreabă: