Nici eu nu am citit tot. Dar am prins ideea.
Bravo, @Nero.
Si eu, dar mi-a fost lene sa citesc tot
Mda,toţi vă plângeţi,iar dacă ar dispărea aceste lucruri, apoi v-aţi plânge iar că nu mai e amuzantă t/a şi alte rahaturi. Ştiu că nu mai e cum a fost odată, dar totuşi...nu vă mulţumiţi niciodată!
Sarbatori fericite si tie!
Mda, ai avut dreptate in privinta multor lucruri, dar trollingul bun trebuie respectat
In rest, True Story!
Hai nu vă mai câcaţi atâta pe voi! Dacă nu are exista toţi copchii ăştia de la T/A nu aţi mai intra! Dacă toată lumea ar pune cum x la pătrat face o altă chestie la pătrat ar fi mai bine? Ar fi un ra**t de categorie, nepopulată.
Hai nu vă mai câcaţi atâta pe voi! Dacă nu are exista toţi copchii ăştia de la T/A nu aţi mai intra! Dacă toată lumea ar pune cum x la pătrat face o altă chestie la pătrat ar fi mai bine? Ar fi un ra**t de categorie, nepopulată, unde s-a
Da, ai dreptate.
Dar oricum, dacă le dai atenţie mai rău fac şi din păcate mai toţi le dăm atenţie.
AnneBre, noi vrem pe T/A să fie oameni amuzanţi. Abia mai găseşti vreo întrebare la care să-ţi vină să dai răspuns.Eu una sunt activă mai tot timpul dar chiar nu am ce să le răspund handicapaţilor care întreabă : " Ce ai tu acolo?", "Hey prietenii mei tâmpiţi, ce faceţi?" şi aşa mai departe. Ăştia de care spui tu sunt nişte proşti sau eventual trolli.
Mda...
Am mai citit chestii legate de treaba asta pe la T/A, si crede-ma, asta nu i-a oprit pe acei copii copaci sa nu mai ne calce categoria.
P>S: Sa sti ca eu am citit tot .Imi place initiativa!
Succes!(avem nevoi de mult ca sa scapam de astia).
Mi-a placut ca ai sintetizat cat se poate de mult ca sa inteleaga toti debilii. Ai dreptate.
Mie nu mi se par stupide intrebarile astea:AAAAAAAAAAAAAAAA nu-mi gasesc conopida,unde imi e presu?,ce cauti la mine sub pat,ce ai pe tricou? etc mie mi se par inervante astea:Vreti funda, cine imi ghiceste primul numele are funda, sal TPU ce faceti? etc
Adevarat! Sarbatori fericite si tie si... imi pare rau daca te-au deranjat intrebarile mele (punctul 1)
Julyly2089 întreabă: