| Clannad a întrebat:

Dece vin toti prosti aici?

Răspuns Câştigător
| Kazimir a răspuns:

@Jelli de ce ai impresia ca se referea la tine ma rog? te simti cu musca pe caciula? ok a scris de ce legat si prostii cu un singur i dar nu era nevoie sa adaugi partea cu autocaracterizarea, asta te coboara la un nivel foarte jos. si clannad are dreptate sunt multi prosti aici (si nu nu ma refer la tine) care pun zeci de intrebari inutile cu subiect giastin bibar sau manelisti cu funde cu "ce faci azi" etc... TPU`ul a picat de mult timp si cea ce a constatat clannad e foarte adevarat (si nu cred ca se refera strict la aceasta categorie)

83 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Oricati ar veni,nu ii itrec pe cei de la Dragoste si Sex oh go on
Si @Clannad, nu te mai lua in gura cu toti, ca nu merita.Nu si-au dat seama de rolul intrebarii si repede cred ca i-ai acuzat si sar ca arsi! Stiu ca suntem la T/A dar nici chiar in halul asta, sa insultati pe cineva care nu a gresit cu nimic.oh go on

| Kazimir a răspuns:

Mda a scris "de ce" legat si gata e proasta... voi nu aveti probleme cu tastatura?
@4EverAndNever ala/aia de se crede superior lui clannad "invata a scrie"? invata SA scrii ca nu esti comunist
@Jelli dar tu ce cauti aici? ai chef de critici? fa asta in mod constructiv nu jignitor ca s`ar putea sa te alegi cu doua degete ridicate

| Kazimir a răspuns:

@Jelli neah stai linistita happy era doar o simpla polemica de miezul noptii happy

| Kazimir a răspuns:

De ce am impresia ca t/a seamana dintr`o data cu categoria stiinta si filosofie? straight face

| NOBODY a răspuns:

Le-am pus prezervative pe ușa de la t/a

| Fragile a răspuns:

Ciiiuzy,tu,care eşti pe site din 5 Februarie 2011 îi spui lui Clannad când a mai apărut. Clannad e pe site din 23 August 2009. Logic că e dinaintea ta.Aşa că ea ar fi trebuit să te întrebe pe tine de unde ai mai apărut.Şi acum tu faci exact ceea ce ai spus în răspunsul tău: te dai mare cu răspunsuri "inteligente" dar nu prea.

Răspuns utilizator avertizat
| Digital112 a răspuns:

Ce mult s-a lungit...

| Lisa a răspuns:

Că aici avem toate felurile de mâncare pentru fomiști. Avem Franzelă, șuncă, mai nou castravete, brânză, cealaltă franzelă, și mă iertați dacă am uitat pe cineva.

| EVERYBODY a răspuns:

Omg ...hai să facem și un debate pe tema asta că se pare că avem doritori de ceartă civilizată.

| 3rdWW a răspuns:

Dati afara de la Adolescenti, la Afaceri & Financiar nu si-au gasit locul,
la Auto & Moto sau mai pierdut cativa
la Beauty & Fashion s-au oprit dezhidratatele si ridatele,
la Cauze nobile n-au ce cauta
la Comics uita-te, e plin si acolo de mici Picasouri si artisti
si unii pe la Dragoste si Sex.
restul au navalit pe T/A.

Deci nu vin chiar toti.
Se mai pierd pe drum un mic procent de 0, 21%

| abcdfegbhwrthbfwsrtg a răspuns:

Nu va mai certati! @jelli sunt de acord cu kazimir. nu te baga unde nu iti fierbe oala!

@jelli da de ce te simti? a spus cumva ca in special tu esti proasta?

@jelli ca sa nu te certi degeaba na: esti proasta. multumita?! acum poti sa te duci naibii

| lunarwolf a răspuns:

Ca sa vada ca habar n-ai sa scrii. happy

| lunarwolf a răspuns:

Kazi,nu e proasta pentru ca a scris 'de ce' legat; e proasta pentru ca nu stie sa scrie 'prostii' cu doi de 'i' si pentru ca ii critica in masa pe ceilalti neuitandu-se la ea. Daca te uiti la raspunsurile ei,ai sa observi clar cum se la lebada-n lighean,cum ii jigneste pe ceilalti, sau cum le zice ca sunt prosti, ca nu stiu sa scrie [fara ca macar sa se uite peste o propozitie de-a ei; pe mine ia durerea de cap cand vad 'Clannad'; iar vine agramata asta cu fitele ei de Dorobanti. rolling eyes]

Whatever. You should get a life, instead of criticizing the others. happy