| Clannad a întrebat:

Dece vin toti prosti aici?

Răspuns Câştigător
| Kazimir a răspuns:

@Jelli de ce ai impresia ca se referea la tine ma rog? te simti cu musca pe caciula? ok a scris de ce legat si prostii cu un singur i dar nu era nevoie sa adaugi partea cu autocaracterizarea, asta te coboara la un nivel foarte jos. si clannad are dreptate sunt multi prosti aici (si nu nu ma refer la tine) care pun zeci de intrebari inutile cu subiect giastin bibar sau manelisti cu funde cu "ce faci azi" etc... TPU`ul a picat de mult timp si cea ce a constatat clannad e foarte adevarat (si nu cred ca se refera strict la aceasta categorie)

83 răspunsuri:
| lunarwolf a răspuns:

Doamne,deci,aici TU esti cea care mi s-a parut a fi patetica.

Dupa cum vezi si voturile date de ceilalti. happy
Si nu ma faci tu pe mine proasta. Nu-mi ajungi la intelect nici cat negru sub unghie, fetito!

| MiHaI a răspuns:

Nu stiu

| Radioactive a răspuns:

Invata a scrie inainte de a incepe sa ii judeci pe altii aici, te rog frumos!

| Radioactive a răspuns:

@IloveKazimirAndLisa- Nu vad nimic rau ori ciudat in folosirea infinitivului intr-o propozitie, ca de aia exista toate timpurile verbale si functiile lor sintactice, ca sa fie folosite. Si cine a zis ca ma cred superioara?

| ZeroIdeiDăNume a răspuns:

S`or luat toti dupa tine laughing

ca turma de oi laughing

| PiluLă a răspuns:

@Jelii,nu te mai crede maica buricul pamantului

| PiluLă a răspuns:

Mda @jelli, tu esti baza! nimeni nu-i mai jos ca tine oh go on

| AliceInMordor a răspuns:

.traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...

| Bylok a răspuns:

Mama...Primul Razboi Mondial de pe Trivia/Amuzante!

| Pumpkin a răspuns:

Cred ca tu stii cel mai bine raspunsul la intrebarea asta.

| BOOBZen a răspuns:

AA,asta era pe T/A? Eu nu m-am amuzat, deloc...

| Biby a răspuns:

Bună.
Pentru că nu am ce face.

| Ramonaaaa a răspuns:

Ca nu au ce facelaughing.

| LNK a răspuns:

Pentru ca esti idolul lor.

| carpediem a răspuns:

Ei nu vin aici. Ei sunt peste tot...

| Zøєy a răspuns:

Pai raspunsul la intrebarea ta ar fi... pentru ca multi n-au ce face si se cred inteligentiwinking

| Zøєy a răspuns:

Deci gata.Incheiati subiectulwinking.

| Zøєy a răspuns:

Si Clannad altadata sa fi mai explicita, ca sa nu se mai ajunga la certuri din astea banalehappy

| Zøєy a răspuns:

@Clannad Eu de exemplu chiar nu mi-am dat seama la ce te-ai referit prin "...toti prosti", si de data asta sunt de acord cu Jelliwinking.Nu vreau sa intelegeti gresit.Eu nu tin cu nimeniwinking. Doar dau dreptate.N-am nimic cu nimeni si in niciun caz cu tinehappy.

| Zøєy a răspuns:

Dar eu cred ca o idee mai buna ar fi sa raspundem celor care, chiar au probleme si au nevoie de un sfathappy. Lasati certurile stupide, deja intrebarea e de domeniul trecutuluihappy.

| Zøєy a răspuns:

@Clannad Am vrut sa zic ca prima data cand am citit intrebarea nu stiam la ce te referihappy

| anonimul a răspuns:

Din 2 motive
1)site-ul este din Romanialaughing si 2
2)pentru ca este un site publiclaughing glm evident...ti se pare

| 84738493 a răspuns:

Ca sa te vada pe tine...Si sa ia lectii de prostie!

| bogdan_5596 a răspuns:

Suntem la t/a, corect, dar din 2009 de cind ai cont pe acest site si pina in prezent nu ti-ai data seama ca tu esti magnetul, ca tu atragi prostimea? cine se aduna se aseamana, ce rau am fost

| Inutza0102 a răspuns:

Ca sa intrebe cea mai proasta dintre ei...

| StarMagda a răspuns:

Pai tu de ce ai venit?

| jean4 a răspuns:

In al doilea raspuns postat mai IloveKazimirandLisa eu sunt perfect de acord cu tine se vede ca esti o persoana careia nu ai este frica sa aduca acuze la cei care sunt niste idioti si parsivi. Dati mai sai lasam pe LadyJ si multi altii care isi ucid timpul pe TPU pentru ca fiecare este in felul lui si nu ar trebui sa ne batem joc. De ce unii din voi vreti sa o eliminati din prieteni pe LadyJ, eu nu inteleg prin ce va gresit ea voua cand voi singuri ati dat de pamint cu ea si sa stiti ca chiar acum ma duc sa o invit la prieteni. Dati sa nu mai postam intrebari cu JB si de genul _ Ce mai face LadyJ?

| Dainel a răspuns:

Sincer sa fiu nu stiu dar nu cred ca IloveKazimirAndLisa are dreptate.

| mihaela_6858 a răspuns:

O intrebare daca cei care vin aici sunt prosti tu de ce ai mai intrat?! vezi asa ai aflat raspunsul de la tinestraight face

| elena_2091 a răspuns:

Te urmeaza pe tine