anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci când am intrat prima data pe TPU, eram atât de atenta sa nu fi gresit vreun cuvânt, sau căutăm pe wiki, pentru a-i ajuta pe cei care au întrebări, eram un ingeras. Pana când....am intrat la trivia. Am vazut o întrebare idioata care era destul de amuzanta, asa ca am pus si eu una. Ca idioata, am pus o întrebare stupida, si cred ca Zombalau mi-a răspuns, si după am sters întrebarea, ca m-am simtit prost. Frate ce om stupid eram. Si pana la urma, m-am dat drept băiat, ca sa nu mă simt prost, când zic vreo tâmpenie, dar nu a tinut, bine, a tinut ceva timp.
Deci, rezulta faptul ca voi m-ati făcut o persoana malefica, ba nu voi, categoria. Cred ca daca nu era trivia, eram un om normal si sensibil.
La voi cum a fost?

30 răspunsuri:
| TiberiuFasole a răspuns:

Am intrat pentru Trivia, dupa am zis "Hai sa-i ajut pe astia, ca poate primesc o paine", si am ramas pentru paine. Dar dupa am ramas doar ca sa ma copieze careva.

| AnonimaXDD a răspuns:

Bwa cati ani ai? XD

| AirănMeidăn a răspuns:

Si eu puneam intrebari naspa, stai calma. Hahah pe cine pacalesc, mereu am fost perfecta.

Răspuns utilizator avertizat
| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Pai eu stiam de site de mult timp, si intr-o zi am zis "Hai sa îmi fac si eu cont poate o sa am de pus o întrebare cândva". Si mi-am făcut cont. Am început sa răspund la întrebări, sa ajut oameni si am ajuns la t/a. De aici a început totul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru HristiVuceMamele):

Era prima mea întrebare la Trivia. Si Zombalau a fost rău cu mine, si eu puneam la suflet toate rht-urile, si eh, eram, eram si eu mica. Ce vrei.

| Doub a răspuns:

A fost... super.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

Trivia schimba omul...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AnonimaXDD):

3 juma'

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AirănMeidăn):

Si modesta...

| LoveSleep a răspuns:

Păi acum 5-6 ani jucam Counter-Strike. Evident, obsedat cum eram, mi-am făcut cont doar pentru a întreba cum pot să fac să-mi meargă mai bine jocul. Clar că n-am primit niciun răspuns. Vă mulțumesc, apropo.

După vreo 2 ani am mai pus o întrebare și am stat să răspund la câteva. Răspundeam când nu aveam ce face la Dragoste si Sclex. După vreo 3 ani, am văzut o întrebare "amuzantă". Am dat la categorie și m-am trezit aici. Evident, stăteam doar să mă uit la răspunsurile lui Zombălăul. Apoi am răspuns și eu (praf, desigur) și am rămas la categoria asta. Bine, bine și la D&S. După vreo 4, 5 ani m-am plictisit să răspund serios și am început să iau la mișto tot ce apucam. (Asa cred.) Apoi am luat suspend...

Acu' m-am cumințit și încerc să-mi bat joc doar de întrebările care merită și să răspund serios la cele care au nevoie. (Nu de răspunsul meu, că nu-s bun la dat sfaturi. Nici nu stiu ce caut aici. E normal să scrii atât de mult într-o paranteză?)

Cât despre "Trivia", în afară de LostInPark și tipul ăla cu sor'sa, nimimeni nu e amuzant. Mai vin câteodată vechii useri pe aici și m-ai postează câte ceva interesant, în rest, nu-i mare lucru. (Nu ești tu, Turbox.)

Acum vii tu, Lolo. Cu numele tău stupid, era o vreme când mă enervai la culme. (Nici acum nu mă plâng). Era plin de întrebările tale. Mă gândeam că ai ceva boală, de tot postezi fără oprire. Apoi ai avut o perioadă de "pauză" și mi-am dat seama că întrebările tale au rostul lor (ce tare o sunat asta) și că fără ele n-aș mai intra pe aici. Oricum, mai bine termin, că n-aș vrea să devin sentimental și să încep să vă spun cât de mult vă apreciez. Mai ales pe Exchelie ăla.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TiberiuFasole):

Si ai primit pâine? Vinde masina si iti cumperi, ca nu avem nici noi. Eu am droguri, daca vrei...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Adică eram enervanta? Deci eu care incercam sa... Monstrule.
Da vezi... fara Disuki nu e viată.
Aha, deci sa inteleg ca nu-s nici amuzanta, si sunt enervanta. Bine. Bine.
*unde-i funia aia?*

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Am zis că erai, enervantă.
Nu mă face să regret că n-am scris și "chioară".

În dulapu cu ciorapi.

anonim_4396

Nici fata nu stiai ca sunt. Deci acum nu mai sunt.
Acolo ai cartea de mate sau...

Acolo ai pus funia.
Cartea de mate o țin sub pernă.

anonim_4396

Acum mi-am amintit ca am scris de funie.
Sub perna...ca sa ce, sa ai cosmaruri. Omule, credeam ca eu sunt aia nebuna.

Nu.
Păi nu știu cum să-ti zic, ar suna penibil. Si m-as face de râs.
Mai am și o lanternă sub pat.
Când nu pot dormi noaptea, iau cartea și lanterna și încerc să rezolv exerciții.
Nu zi la nimeni, pls.

anonim_4396

Pu Satan.
Deci noaptea, când somnul e cel mai dulce, tu faci la mate.
Încep sa-mi schimb părerea.

Ieri m-am culcat la 5 jumate. Nu mă întreba ce-am facut.
Am ajuns la scoală : " Toti în cor: Tudor, unde-ai fost astă-noapte". Aveam niște cearcăne de se vedeau din avion.
P.S: E vina matematicii.

anonim_4396

Puteai sa inveti si ziua...dar na... Tudor, ce sa-i faci lui.
Am găsit o tara sau insula, nu mai stiu ce era, in care sunt mai multe pisici decât oameni. Aaa, vreau si eu.

Ce să învăț? laughing
Glumeam și eu, doar nu crezi c-am învățat la mate?
Aș vrea eu I don't want to see
Ce? Și cum se numește? Pisicania? smug

anonim_4396

Doamne ca mă si speriasem. Credeam ca te-au răpit extraterestrii, si ti-au făcut ceva.
"Pisicania" ce as vrea si eu pisici, muuuulte pisici, am doar una. sad
Deci mă rog de Bestia sa intre pe TPU si nu vrea ca un câine. Ce om.

Ești nebună cu pisicile tale.
Cred că...hapciu!
Devin alergic.

De ce-l aduci aici? I don't want to see

anonim_4396

Sincer, eu chiar sunt alergica la ele. La blana lor.
Special pentru tine îl aduc. Dar nu vrea sa intre. As intra eu pe contul lui, dar nu-i tot aia.

Ești alergică și vrei pisici.
Ești nebună.

Spune-i mersi din partea mea că nu vreawinking

anonim_4396

Ii zic. I-am zis ca i-ai spus ca-i gay. O sa-i spun tot.
Iti spun un secret? Îmi place sa musc urechile puilor de pisici. Der nu tare, sa le omor. Bine, îmi plăcea. Acum nu.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru DogMX):

Fa sex cand citesti, asa imi satisfac haremul eu, am terminat bibloteci

| RAY a răspuns:

Cred ca eram sub influenta unor droguri ca daca eram treaz nu intram aici