anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, completati daca vreti.
Eu sunt___, am____, daca as merge in padure as______ din cauza ca nu_____si pana la urma ma intorc_____ca sa____
dar din pacate gasesc______si dupa, ma______ asa ca voi incheia______pentru ca_______si de aceea________.Recunosc ca______si nu am de ce sa mint.

62 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Eu sunt Doub, am $$$, daca as merge in padure as ingropa o ciocolata din cauza ca nu vreau sa mi-o manance cineva si pana la urma ma intorc acasa ca sa mai iau inca o ciocolata sa o mananc pe drum. Dar din pacate gasesc usa incuiata si dupa, ma impusc asa ca voi incheia fraza pentru ca ma impusc si de aceea pa. Recunosc ca nu imi place ciocolata amaruie si nu am de ce sa mint.

R.I.P

| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Nu-ti place cioco amaruie? Pot sa te ingrop si pe tine? Cum sa nu-ti placa...

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Iaacc, nu... nu imi place.sad

Pai nu o sa mor.big grin

Ai ciocolata in groapa...ce mai vrei. Acum imi dai poza?

Nuuu.I don't want to see

Baaaa daaaaa... haaaai te rooooooooog

Da, sper ca o cartita sa dea de ciocolata ta si sa ramai fara laughing

O_O.
@%!@^! #&#$&$&%$/.

Mai am.smugsmugsmug

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Tu pui o poza cu tine? Pe privat te rooooog... vreau sa stiu cum arata toti userii. Promit ca-ti pun si eu una cu mine dupa.

De lene? stai asa

@Doub nu ii da poza cu tine. spune-i " de lene" laughing sa se invete minte

Ma da tu de ce te bagi? ti-e ciuda ca poate pune ea si nu pui tu....sau ce.

Ceee? cine pune cui ce?

crying.
Vreau sa fiu anonima.sad

Am maxim 5 poze cu mine.
Una de buletin, una pentru carnetul de 1-4, una pentru carnetul de 5-8, una pentru carnetul de 9-12 si una de la banchet.
Cred ca am cateva pe la colegul de banca thinking Dar sunt cu mine cand dorm, cel mult imi vezi mainile, parul si hanoracul sau camasa( depinde cum eram imbracata).
Da-mi sa vad cu tine.
Cred ca am o poza dintr-o tabara... Dar... aici nu este de matrimoniale sa dau poze cu mine.

Nu-i nimic.
O sa inventez niste robotei care ii voi trimite in casa ta si vor distruge tot ce tine de ciocolata.
Incluziv poze :O

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum o cheamă pe aia din poza ta de profil?
E cumva Ruki?

Vreaaau poza...crying

| anonim_4396 explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

E baaaaaaiiiiaaaatttt...hmmmm
ヽ(`Д´)ノ

| TiberiuFasole a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu am camera, dar iti zic cum arat:
Sunt gras, cam prea gras, am ochi negri, par negru, nu sunt inalt, port ochelari si ce sa mai zic... Cam atat. Acum si tu.

| AirănMeidăn a răspuns:

Eu sunt tu, am mancat biscuiti, daca as merge in padure as bea apa, din cauza ca nu mi-e somn si pana la urma ma intorc in camera mea ca sa ma uit la p0rn
dar din pacate gasesc cablul de net taiat si dupa ma uit la p0rn pe tv, asa ca voi incheia fermoarul pentru ca mi-e frig si de aceea va fi eclipsa. Recunosc ca ma uit la p0rn si nu am de ce sa mint

| anonim_4396 explică (pentru AirănMeidăn):

Esti eu? Viata mea a fost o minciuna?

| AirănMeidăn a răspuns (pentru anonim_4396):

Exact.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Eu sunt Sweety, am mâncat ciocolata, dacă as merge in pădure as culege flori din cauza ca nu as avea net in pădure si pana la urma ma întorc in casa mea de turta dulce ca sa mănânc iar ciocolata. Dar din păcate găsesc un bol cu fructe si după ma satur așa ca voi încheia discuția pentru ca am mâncat 2 mere si de aceea nu îmi mai este foame. Recunosc ca iubesc pufuleții si nu am de ce sa mint.

Deci....trimiti poza?

Tu astepti invitatie? de ce nu completezi si tu?

whistling Nu.

Deci, ce părere ai despre ce am scris? big grin

O haideeeee... te rog te rog te roooooogogoggogogoogogog

De lene...laughing

O|^_^|o

Nu

Oooo haaiiideee...

Hai unde? Unde plecăm?

laughing Nu vei renunta la unicorni, asa-i? Cauta-i! Daca gasesti vreunul sa-l aduci si in Wonderland.

Ponei...unicorni am. Caut ponei. Daca găsesc, ii aduc, dar daca nu mă lasa presedintele sau regele cu ponei?

| Croampa a răspuns:

Eu sunt Coampa&$%$&( caracterele in japoneza), am croampe, daca as merge in padure as muri din cauza ca nu-s prieten cu Jason, si pana la urma ma intorc pe TPU ca sa raspund la intrebarea asta! big grin

dar din pacate gasesc pe Daisuki offline si dupa, ma plictisesc asa ca voi incheia raspunsul imediat pentru ca stric tastatura de la prea mult scris si de aceea e penultima propozitie din raspuns. Recunosc ca mi-e lene sa scriu mai mult si nu am de ce sa mint! big grin

| anonim_4396 explică (pentru Croampa):

Pai, ma bucur ca macar apar si eu pe acolo.

| LaughingKarima a răspuns:

Eu sunt eu, am un unicorn, daca as merge in padure as ingropa un om din cauza ca nu mai am loc in curte si pana la urma ma intorc la sapat ca sa ingrop bosorogu dar din pacate gasesc o groapa gata facuta si dupa, ma duc acasa asa ca voi incheia discutia pentru ca rozul nu e mov si de aceea nu pot sa dorm. Recunosc ca sunt nebuna si nu am de ce sa mint.

| anonim_4396 explică (pentru LaughingKarima):

UUuuuuu, unicorni?

| LaughingKarima a răspuns (pentru anonim_4396):

Dap.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt mort, am patrunjel, daca as merge in padure as plange din cauza ca nu pot face clatite si pana la urma ma intorc la castel sa violez un schelet. Dar din pacate beau o substanta si dupa ma transform in urs asa ca voi incheia sa mai traiesc pe lumea asta pentru ca lupii sunt mai sexy ca ursii si de aceea voi muri. Recunosc ca voi muri si nu am de ce sa mint.

E ceva...laughing

"Eu sunt mort, am patrunjel, daca as merge in padure as plange din cauza ca nu pot face clatite si pana la urma ma intorc la castel sa violez un schelet" ma minteam ca eu am imaginatie rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt nebun, am alzheimer, daca as merge in padure as uita unde sunt din cauza ca nu ma ducel capul si pana la urma ma intorc acasa la nevasta mea ca sa vad ca e in pat cu vecinul dar din pacate gresesc casa si dupa ma duc la mine acasa, asa ca voi inchia aceasta poveste pentru ca rad si porcii de mine si de aceea (habar nu am ce sa zic rolling on the floor )- Recunoscut ca sunt nebun si nu am de ce sa mint
tongue

Staiiiiam eu ca esti nebun.smugsmug

Macar recunosti. laughing

Ma bucur ca cineva ma cunoaste macar laughing

smugsmugsmug.

Pe mine adevarul nu ma doare, fata de altii tongue

Ce nevasta fidela laughing

Pai da era a vecinului, deci da, era fidela laughing

rolling on the floor Cel mai realist raspuns.

P.S : Nu cumva erai beat de ai dat in casa altuia sau erai tu infidel si ai nimerit bine la nevasta vecinului?

Am alzheimer domne de aia am nimerit la vecinul laughing. nu de altceva laughing
je nu bea deci greseala nu e, asta e clar laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt fata, am buzunare la pantaloni, daca as merge in padure as sari peste balti din cauza ca nu-mi place sa ma murdaresc de noroi si pana la urma ma intorc sa ocolesc balta ca sa imi leg sireturile
dar din pacate gasesc castile in buzunar si dupa, ma duc sa alerg asa ca voi incheia geaca pentru ca o sa racesc si de aceea o sa ma omoare profa de mate daca nu vin la ora ei. Recunosc ca imi este cam frica de ea si nu am de ce sa mint.

Maaatttteeee...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt Freaak, am purici, daca as merge in padure as cauta o veverita din cauza ca nu as avea mancare la mine si pana la urma ma intorc inapoi in Wonderland ca sa fac ciorba de berberita.Dar din pacate gasesc alune si dupa ma pun pe spart alunele asa ca voi incheia povestea pentru ca mi se arde ciorba de berberita si de aceea ma grabesc.Recunosc ca am purici si nu am de ce sa mint.
Semnat, eu.

"Recunosc ca am purici" trebuie sa ai caracter puternic sa afirmi asa ceva, respect rolling on the floor

laughing
Uuuuuu, Wonderland...sunt si ponei acolo? Mereu am vrut sa vad ce gust are un ponei.Adica sa vad, atat...straight face

Nu am intalnit pana acum.In Wonderland nu cred ca sunt dar poti incerca la Hogwarts. Apropo, completeaza-l si tu, acum.

Eu sunt Daisuki, am un unicorn, adaca as merge in padure as manca unicornul din cauza ca nu mai am casa si pana la urma ma intorc la fosta casa ca sa caut ponei.
dar din pacate gasesc ruine si dupa, ma duc in Hogwarts sa caut ponei asa ca voi incheia discutia pentru ca sunt singura in Hogwarts si de aceea recunosc ca imi e frica.Recunosc ca deja am recunoscut ceva si nu am de ce sa mint.

Răspuns utilizator avertizat
| lBroken69 a răspuns:

Eu sunt Lake,am **** mare,dacă aş face laba aş muri,din cauză că sunt ipotent, şi până la urmă mă întorc la femei, ca să nu arăt a fraier.
Dar din păcate găsesc filme por*o, şi după mă mast**bez, aşa că voi încheia discuţia pentru că mi-e ruşine şi de aceea plang. Recunosc că sunt virgin şi nu am de ce să mint.

| CartofiorDulce a răspuns:

Eu sunt un cartofior, am nevoie de sarmale, daca as merge in padure as ucide pe cineva din cauza ca nu vrea sa-mi dea sarmale si pana la urma ma intorc acasa ca sa iau toporul, dar din pacate gasesc doar o lama si dupa, ma sinucid asa ca voi incheia aceasta poveste pentru ca nu am primit sarmale si de aceea m-am sinucis. Recunosc ca sunt un cartof psihopat si nu am de ce sa mint.