anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, completati daca vreti.
Eu sunt___, am____, daca as merge in padure as______ din cauza ca nu_____si pana la urma ma intorc_____ca sa____
dar din pacate gasesc______si dupa, ma______ asa ca voi incheia______pentru ca_______si de aceea________.Recunosc ca______si nu am de ce sa mint.

62 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt mort, am patrunjel, daca as merge in padure as plange din cauza ca nu pot face clatite si pana la urma ma intorc la castel sa violez un schelet. Dar din pacate beau o substanta si dupa ma transform in urs asa ca voi incheia sa mai traiesc pe lumea asta pentru ca lupii sunt mai sexy ca ursii si de aceea voi muri. Recunosc ca voi muri si nu am de ce sa mint.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt nebun, am alzheimer, daca as merge in padure as uita unde sunt din cauza ca nu ma ducel capul si pana la urma ma intorc acasa la nevasta mea ca sa vad ca e in pat cu vecinul dar din pacate gresesc casa si dupa ma duc la mine acasa, asa ca voi inchia aceasta poveste pentru ca rad si porcii de mine si de aceea (habar nu am ce sa zic rolling on the floor )- Recunoscut ca sunt nebun si nu am de ce sa mint
tongue

| Doub a răspuns:

Eu sunt Doub, am $$$, daca as merge in padure as ingropa o ciocolata din cauza ca nu vreau sa mi-o manance cineva si pana la urma ma intorc acasa ca sa mai iau inca o ciocolata sa o mananc pe drum. Dar din pacate gasesc usa incuiata si dupa, ma impusc asa ca voi incheia fraza pentru ca ma impusc si de aceea pa. Recunosc ca nu imi place ciocolata amaruie si nu am de ce sa mint.

R.I.P

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

E ceva...laughing

anonim_4396

"Eu sunt mort, am patrunjel, daca as merge in padure as plange din cauza ca nu pot face clatite si pana la urma ma intorc la castel sa violez un schelet" ma minteam ca eu am imaginatie rolling on the floor

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Staiiiiam eu ca esti nebun.smugsmug

anonim_4396

Macar recunosti. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Ma bucur ca cineva ma cunoaste macar laughing

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Eu sunt Sweety, am mâncat ciocolata, dacă as merge in pădure as culege flori din cauza ca nu as avea net in pădure si pana la urma ma întorc in casa mea de turta dulce ca sa mănânc iar ciocolata. Dar din păcate găsesc un bol cu fructe si după ma satur așa ca voi încheia discuția pentru ca am mâncat 2 mere si de aceea nu îmi mai este foame. Recunosc ca iubesc pufuleții si nu am de ce sa mint.

smugsmugsmug.

anonim_4396

Pe mine adevarul nu ma doare, fata de altii tongue

anonim_4396

Nu-ti place cioco amaruie? Pot sa te ingrop si pe tine? Cum sa nu-ti placa...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt fata, am buzunare la pantaloni, daca as merge in padure as sari peste balti din cauza ca nu-mi place sa ma murdaresc de noroi si pana la urma ma intorc sa ocolesc balta ca sa imi leg sireturile
dar din pacate gasesc castile in buzunar si dupa, ma duc sa alerg asa ca voi incheia geaca pentru ca o sa racesc si de aceea o sa ma omoare profa de mate daca nu vin la ora ei. Recunosc ca imi este cam frica de ea si nu am de ce sa mint.

Iaacc, nu... nu imi place.sad

Pai nu o sa mor.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

Deci....trimiti poza?

anonim_4396

Ce nevasta fidela laughing

anonim_4396

Tu astepti invitatie? de ce nu completezi si tu?

anonim_4396

Ai ciocolata in groapa...ce mai vrei. Acum imi dai poza?

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru anonim_4396):

whistling Nu.

Deci, ce părere ai despre ce am scris? big grin

anonim_4396

Maaatttteeee...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

O haideeeee... te rog te rog te roooooogogoggogogoogogog

Nuuu.I don't want to see

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DogMX):

Ce spirit de invingator ai...

anonim_4396

Pai da era a vecinului, deci da, era fidela laughing

anonim_4396

Baaaa daaaaa... haaaai te rooooooooog

anonim_4396

De lene...laughing

anonim_4396

Da, sper ca o cartita sa dea de ciocolata ta si sa ramai fara laughing

O_O.
@%!@^! #&#$&$&%$/.

Mai am.smugsmugsmug

anonim_4396

Tu pui o poza cu tine? Pe privat te rooooog... vreau sa stiu cum arata toti userii. Promit ca-ti pun si eu una cu mine dupa.