De lene? stai asa
@Doub nu ii da poza cu tine. spune-i " de lene" sa se invete minte
Cel mai realist raspuns.
P.S : Nu cumva erai beat de ai dat in casa altuia sau erai tu infidel si ai nimerit bine la nevasta vecinului?
Ma da tu de ce te bagi? ti-e ciuda ca poate pune ea si nu pui tu....sau ce.
Am alzheimer domne de aia am nimerit la vecinul . nu de altceva
je nu bea deci greseala nu e, asta e clar
Am maxim 5 poze cu mine.
Una de buletin, una pentru carnetul de 1-4, una pentru carnetul de 5-8, una pentru carnetul de 9-12 si una de la banchet.
Cred ca am cateva pe la colegul de banca Dar sunt cu mine cand dorm, cel mult imi vezi mainile, parul si hanoracul sau camasa( depinde cum eram imbracata).
Da-mi sa vad cu tine.
Cred ca am o poza dintr-o tabara... Dar... aici nu este de matrimoniale sa dau poze cu mine.
Nu-i nimic.
O sa inventez niste robotei care ii voi trimite in casa ta si vor distruge tot ce tine de ciocolata.
Incluziv poze :O
Eu sunt tu, am mancat biscuiti, daca as merge in padure as bea apa, din cauza ca nu mi-e somn si pana la urma ma intorc in camera mea ca sa ma uit la p0rn
dar din pacate gasesc cablul de net taiat si dupa ma uit la p0rn pe tv, asa ca voi incheia fermoarul pentru ca mi-e frig si de aceea va fi eclipsa. Recunosc ca ma uit la p0rn si nu am de ce sa mint
Eu sunt Freaak, am purici, daca as merge in padure as cauta o veverita din cauza ca nu as avea mancare la mine si pana la urma ma intorc inapoi in Wonderland ca sa fac ciorba de berberita.Dar din pacate gasesc alune si dupa ma pun pe spart alunele asa ca voi incheia povestea pentru ca mi se arde ciorba de berberita si de aceea ma grabesc.Recunosc ca am purici si nu am de ce sa mint.
Semnat, eu.
Cum o cheamă pe aia din poza ta de profil?
E cumva Ruki?
"Recunosc ca am purici" trebuie sa ai caracter puternic sa afirmi asa ceva, respect
Uuuuuu, Wonderland...sunt si ponei acolo? Mereu am vrut sa vad ce gust are un ponei.Adica sa vad, atat...
Nu am intalnit pana acum.In Wonderland nu cred ca sunt dar poti incerca la Hogwarts. Apropo, completeaza-l si tu, acum.
Eu sunt eu, am un unicorn, daca as merge in padure as ingropa un om din cauza ca nu mai am loc in curte si pana la urma ma intorc la sapat ca sa ingrop bosorogu dar din pacate gasesc o groapa gata facuta si dupa, ma duc acasa asa ca voi incheia discutia pentru ca rozul nu e mov si de aceea nu pot sa dorm. Recunosc ca sunt nebuna si nu am de ce sa mint.
Eu sunt Daisuki, am un unicorn, adaca as merge in padure as manca unicornul din cauza ca nu mai am casa si pana la urma ma intorc la fosta casa ca sa caut ponei.
dar din pacate gasesc ruine si dupa, ma duc in Hogwarts sa caut ponei asa ca voi incheia discutia pentru ca sunt singura in Hogwarts si de aceea recunosc ca imi e frica.Recunosc ca deja am recunoscut ceva si nu am de ce sa mint.
Nu vei renunta la unicorni, asa-i? Cauta-i! Daca gasesti vreunul sa-l aduci si in Wonderland.
Ponei...unicorni am. Caut ponei. Daca găsesc, ii aduc, dar daca nu mă lasa presedintele sau regele cu ponei?
Eu sunt Coampa&$%$&( caracterele in japoneza), am croampe, daca as merge in padure as muri din cauza ca nu-s prieten cu Jason, si pana la urma ma intorc pe TPU ca sa raspund la intrebarea asta!
dar din pacate gasesc pe Daisuki offline si dupa, ma plictisesc asa ca voi incheia raspunsul imediat pentru ca stric tastatura de la prea mult scris si de aceea e penultima propozitie din raspuns. Recunosc ca mi-e lene sa scriu mai mult si nu am de ce sa mint!
Eu nu am camera, dar iti zic cum arat:
Sunt gras, cam prea gras, am ochi negri, par negru, nu sunt inalt, port ochelari si ce sa mai zic... Cam atat. Acum si tu.
Venerabilul întreabă: