| Comeandtellmesomething a întrebat:

Deci e ziua surorii mele azi.Am uitat ca este alergica la frisca si am bagat-o cu capul in tort.Cand si-a ridicat capul a stranutat peste tort si acum, tortul e plin de muci.Mai e comestibil´? Daca nu, ce sa fac pentru ca imi e chiar pofta? :-s

Răspuns Câştigător
| レクス a răspuns:

Dai cu aspiratorul?thinking

27 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething explică:

Fratilor suntem la T/A...intrebarea a fost pusa ca sa mai uitam de toata faza asta cu Giastin si fanii lui obsedati.

| Pralină a răspuns:

Soluţie-O chemi pe Jasmine Bibăr! O pui să cânte! Muci se întăresc, se usucă, se sparg!
Efecte Adeverse-Te înjură vecinii, se sparg geamurile,ouăle,parchetu,frigideru, covoru...şi orice ai mai de preţ, inclusiv timpanele!

| MikiPiki a răspuns:

Da mai este. daca tie pofta scote un muc si dal cu frisca si s-a rezolvat

| Ade a răspuns:

Simplu il chemi pe Gayastion Biberon si o sa vezi ca si mucii de pe tort or sa se sperie de fata lui.

| ΞJustΞмэΞ a răspuns:

Alergia este doar la o singura persoana. Nu este indicat sa-l mananci deoarece l-a infestat cu microbi laughing Nu ca as zice ca sora ta este bolnava sau ceva... Orice om are microbii sai.
Eu zici totusi sa gusti... Sau mai bine nu rolling on the floor Sincer mai bine nu mancawinking

| NothingToEat a răspuns:

Cati ani are sora-ta

| darrio2007 a răspuns:

Ce semeni aia culegi.Va trebui sa-l mananci acum.

| unknownn a răspuns:

Oare? Daca tie iti plac muci, mananca-l!
Mai bine l-ai arunca

| KobraRipper a răspuns:

Desigur...Asta mananca Gaystin Biberon inainte sa cante...De asta suna ca o veverita laughing

| cretudaniel99 a răspuns:

Sterge partea de deasupra de preferabil sterge frisca si mananca numai marginile in care n-a intrat capul ei

| Minks a răspuns:

Comestibil e, dar personal nu as manca...mi se pare scarbos.

| mihaela_6858 a răspuns:

Nu nu e comestibil. cumparati altu sau manank alceva si stai cu gandul cum ai manca tort happy

| Gufiii a răspuns:

Pai daca a stranutat pe tort asta inseamna ca partea cu muci e deasupra poti taia o felie si partea de deasupra o arunci... si e delicioshappymi s-a intamplat si miesad si a fost chiar bun

| aandreea98 a răspuns:

Dai toata frisca la o parte, si ramane blatul cu crema din interior. :d

| Lara_5055 a răspuns:

Ce sa faci, incearca sa il cureti sau sa cumperi unul nou. Auzi, asta nu e o gluma?

| Sabìŋaaa a răspuns:

Nu manca mucirolling on the floor)))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arunca-l si comanda altul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca vrei sa mananci un tort cu muci si virusi.asa ca mai bine iti iei o felie de la o cofetarie sau comanzi alt tort:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bagă mucii în vid. Storci tot torul din ei

| SabinaRsT a răspuns:

Ce intrebare scarboasa! Daca tie iti place tortul cu muci, mananca-l, nu mai pune astfel de intrebari, ESTI PENIBILA! sincer :*

| Cella a răspuns:

Desparti blaturilethinking daca ai pus doua si il "reconstruiesti"hee hee

| Weeedha a răspuns:

:-& No way! Nu mai e comestibil anymore! oh go on

| MadduM a răspuns:

Mie mi se pare nașpa să mănânci un tort cu muci laughing Părerea mea este să iei cu cuțitul partea aceea peste care a strănutat și este ok. Dacă iei partea de suprafață tortul va fi ca nou big grin
P.S. Nu cred că a strănutat chiar așa de tare, dar în orice caz, LA MULȚI ANI pentru sora ta!

| Cristian_6815 a răspuns:

Normal ca estecomestibil, inlatura si tu partea de sus si poti manca sanatoasa, nu cred ca a avut sora ta asa multi muci incat sa fi implut tortul, dar daca iti este scarba nu manca iti faci mai mult rau

| pisy_9676 a răspuns:

Incearca-l

| kermit a răspuns:

laughing doar sa aduni mucii si sa iei doar din mijloc din interior

| wheelman23 a răspuns:

Daca a stranutat inseamna ca nu mai e bun happy