Te stimeaza ma, asa e politicos.Si mie mi s-a intamplat de multe ori...Ar trebui sa te simti respectat cand iti zice asta
Mi se intampla mereu...Eram o data la supermarket si era o batranica in spatele meu *cred ca avea 65-70 de ani*.
In fine. A vorbit ceva cu fata care era la casa de marcat si ce crezi " Sa nu mai vorbim, poate sa grabeste domnul..." Da, o batranica de 65 de ani imi spune "Domnul".
Este normal sa-ti spuna asa "dvs" daca esti la un magazin. Este o regula acolo, sa te adresezi asa oricui ca sa nu jignesti clientul. Nu o sa auzi niciodata intr-un magazin ca vanzatoarea iti spune copilas sau ceva de genul caci te poti supara si cine stie? Poate nu mai cumperi de la ea.
Cat despre babele/mosii care spun asa... poate ca nu vad bine, au nevoie de ochelari sau poate ca asa sunt ei...
Omule, mie mi s-a intamplat sa-mi spuna "cavaler". Pe bune acum, asta e enervant, dvs mai merge.
Si mie ) Eu am 13 ani si par de 11... E foarte nasol..In mintea mea zic: "Poate am 50 de ani, nu mai stiu eu bine?!".
Nu văd care e problema.
Eu am 18 și toți mi se adresează cu tu, fă, curvă.
Dar asta e mentalitatea de Mureș.
Ai 15 ani?
Credeam ca ai 20
Da, mi s-a intamplat intr'un spital asistenta sa imi spuna : ''Dumnevoastra aveti nevoie de ceva sau cautati pe cineva? ''
Desi am aproape 18 si par de 16 X___X
Ce te facea sa crezi ca am 20?
Habar nu am, pur si simplu ....asta credeam...sorry
Te-am mai bagat si primul la perversi
Si varsta ma face mai putin pervers?
Nu, nu neaparat
Am si eu 15...
Asa e dupa eticheta,
vrei sa ti se spuna ca pe: "bai pustiule!"?
Neh, mie imi place ca numele meu e "Victorio" si multi profesori, antrenorul si oamenii necunoscuti care imi stiu numele imi spun : "Domnu' Victorio"
I'm shocked
Inseamna ca e stimeaza, ca iti arata respect . Eu cand merg cu mama pe strada si ii da vreun copil : " Saru'mana ", raspund eu inaintea ei Stai calm ca nu te crede batran. Iti arata respect, ar trebui sa te simti mandru
mary întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: