Mda, îţi ia, ca orice apel minute naţionale şi dacă nu ai faci cost suplimentar. Dar stai să-ţi zic pe bune ce i-a făcut unei cunoştinţe: i-a respins apelul când a sunat cu nr. ascuns! Al naiba drac! Dar e ciudat doar faptul că există acel număr! Vreau să zic, 15 cifre şi încă sună, răspunde ori închide! Nu intră căsuţa...dar eu ştiam cu 12 de 6. Mă rog, nu cred că e al dracului, dar tot e ceva dubios!
Haha.Ce pot sa iti spun e ca si eu am auzit aceste chestii dar nu cred. Daca il iubesti pe Dumnezeu nu are ce sa ti se intaple. Nu pune botul la prostii din astea.
Da asta-i tare cine tia mai zis de asta?dragu are nr de telefondaca iti raspunde casuta si spune cu cine doriti spune-i ca doresc cu dracul
Waw waw nu mai m-am ras asa de bine la nicio intrebare.cred ca ar trebui sa primesti o funda pentru intrebarea asta))
daca va raspunde intrebatil daca are ID de mess sa vb si eu cu el ca nu am credit
Deci nu e dracu care are nr asta, e o persoana care si-a cumparat nr special . Daca voi chiar ati sunat persoana aia de atatea ori, sunt mai mult ca sigura ca acum crede ca e blestemata de dracu fiindca are nr asta !
)) mortal
dupa cum am inteles nu raspunde la nr ascuns/Smecher dracu
e o mare prostie va puteti da seama
dar de curiozitate, cand iti raspunde ce va intreaba sau ce va spune?
si ce melodie la pian ii?
infricosatoare?)))
Mda,destul de dubios, adica are multe cifre peste un nr normal si totusi suna si raspunde. uneori mai da si ocupat. dar se vede ca e o prostie. eu am sunat si un coleg in acelasi timp si vorbeam unul cu altul adica eu il auzeam pe coleg si el pe mine chiar daca sunasem la nr asta. oricum, multumesc pentru raspuns!
Orice numar scrie dupa inca 10 numere existente tot acelasi numar este(ex: 0726666666=07266666666666)
Bagamias scula...am sunat si auzeam unu care zicea : ba tu esti dreacu ala? ai aer conditionat prin iad?
sa mor eu...mia si consumat 10 minute in cateva sec
Ocupat e santana asta...am sunat de pe 5 telefoane nu in mod simultan si tot na rasp
Da oare ia din minutele internationale? sau dracu e roman? O sa-l sun sa-i zic sa nu vina pe la mine in urmatorii 200 ani ca-s in renovare
Multumesc mult. Copiii din cartier tot zic legende din astea gen " Bloody Mary" ii pun sa suna la 0726666666666666 si ce se sperie de Highway to Hell...Le e frica de orga...Ce o sa le-o trag. Si P.S. Daca ai sunat, iti ia timpul(nisip) din clepsidra ta a vietii.
L-am sunat pe drac si imi zice ca ``apelatul vodaphone nu raspunde``. Oare pe unde umbla?
Eu am sunat la nr asta si zice utilizator ocupat. poate dracu' fierbe un om sau ceva dei ocupat
DaciaRomania întreabă: