1. ma plimb prin aeroport
2. dormeam cred
3. o sa fiu in Spania, plimbandu-ma ca proasta pana ma pierd pe acolo
4. nu
5. nu, pentru ca nu l-am vazut
6. daca am timp
Interesant amv-ul.
1. Am venit de la plimbare, si acusi ma duc la un concert de muzica clasica.
2. Mancam.
3. O sa stau si o sa iubesc.
4. Da.
5. Da. De aia.
6. Da. De aia.
Am intrat pe contul meu de youtube ca sa-ti dau like la amv, ai talent, si sper ca stii cum imi place mie sa ma oftic daca nici voturi nu dau niciodata.
1. Stau
2. Citeam Sau stăteam pe telefon
3. O să fiu la munte, probabil o să mă joc prin curte la ora asta
4. Nu cred
5. Nu cred ca l-am văzut
6. O să mă uit din curiozitate
1. Acu'? Caut pe google atacuri teroriste.
2. Cum azi e 10, tu ai postat asta pe 9, deci pe 8 (ce inteligent is). Am stat.
3. Adica azi. Ce fac mereu. Stau.
4. Da, da dupa 10 secunde am inchis.
5. Nu. Anime.
6. -
Nu ma uit, nu-mi trebuie, nu-mi plac anime-urile.
1.ma plictisex
Vai, ce gluma proasta, scuze
2.m-am plictisexit
Vai, scuzee din nou
3. O sa ma plictise-
Ok, m-am oprit
4. Nuu
5. Păi nu l-am văzut, tocmai ti-am spus asta
6. Daca esti buun si imi dai un link, ceva, cred ca o sa ma uit
1. Incerc sa nu plang
2. Eram pe-afara
3. O sa fiu la cumparaturi
4. Da(dar lamureste-ma si pe mine, ce e acela AMV?)
5. Da, era interesant?
6. Pai l-am vazut deja
E mai bine, imi place melodia de pe fundal
Https://www.youtube.com/watch?v=ZcZEXq395S4
https://www.youtube.com/watch?v=V4HJ0r8hUKk
Uite.acestea sunt.
Akame supravietuieste macar...pana la urma nu se numeste Tatsumi ga Kill ci Akame ga Kil, deci...
Daca nu ai de gand sa te uiti la acest anime atunci este treaba ta...Mie mi-a placut extrem de mult, m-as mai uita inca de 10 ori la el, nu regret aproape nimic...un singur lucru, poate.
Daca vrei sa te uiti... (Spoiler de tristete maxima :(( )
Cred ca pentru faza asta i-am blestemat o saptamana intreaga pe cei care au facut anime-ul.Deci cea mai ratata faza posibila. Si daca ai vedea in ce mod absurd s-a ajuns la asta...
https://www.youtube.com/watch?v=0_AB7hzUers
T_T Mda... nu ai idee cat de prost au pus faza asta, adica daca se intampla cu 2 episoade inainte putin imi pasa dar asa, dupa ce au aratat atatea in acele 2 episoade...imi venea sa plang ce naiba.
Neah. Asta e lumea animeurilor. Faci un cuplu frumos si dupa 2 episoade ii omori pe amandoi si dupa mai vrei sa faci si Happy End cumva...
şi ăsta e motivul pentru care nu o sa ma uit niciodata la Clannad sau la Guilty Crown sau la Bokura ga ita sau la sau-
Niciodata
Acum m-am gandit... de ce nu te uiti la ceva mai vesel in care sa nu moara nimeni?
Uite, daca vrei iti recomand Zetsuen No Tempest, mie mi-a placut cat de cat si are si happy end pe deasupra ^W^
L-am vazuut, e unul dintre preferatele mele :]
Si la asta am plans putin. Atunci cand au citit ei scrisoarea aia, ow
=]] Ma bucur ca ti-a placut! BTW Clannad se termina rau? T_T
Sau School Days... sfarsit ca asta nu o sa mai vad cat traiesc Nici sa imi dau silinta nu as putea strica anime-ul in asa hal in ultimul episod tinand cont ca in penultimul totul era bine si frumos...
Cică. Eu aşa am auzit; o;
Nu, se, poate.Eu chiar voiam să văd School Days, dar acum că mi-ai spus ce mi-ai spus, cred că o să sar peste ultimul episod Oricum şi în Corpse Party mor mulţi. Dar mulţi. Să nu te uiţi
Eh.Asta e.
Da, neaparat sa sari peste ultimul episod. Nici sa nu te uiti la ce dau unii pe youtube despre el. E cel mai ratat sfarsit posibil...m-am enervat rau de tot cand l-am vazut. Iti repet, nici sa ma straduiesc nu as putea sa fac un sfarsit atat de retardat... Deci, ca sa intelegi mai bine.
Intai si intai
SPOILER ALERT!
Avem un ova (sfarsit alternativ) in care moare baiatul si raman fetele singure.
Avem altul in care moare o fata si raman baiatul cu cealalta.
Avem inca 1 in care moare cealalta fata si ramane baiatul cu cea care a ramas.
Tin sa te anunt ca daca cele de mai sus ti s-au parut triste, atunci sfarsitul oficial o sa-l consideri un...
Cele de mai sus sunt variantele de Happy-end deci iti dai seama ce sfarsit este cel oficial daca e bad end.
Stai sa vezi finalul original.
Nu o sa ai nevoie de servetele, o sa vezi ca isi merita soarta oarecum...
Ova-urile sunt tampite rau de tot, au 6 minute fiecare sau mai mult, treaba ta daca vrei sa le vezi. Daca nu le gasesti sa-mi spui si iti dau linkurile. Totusi sfarsitul original este mult mai bun, chiar daca e trist, o sa vezi de ce...in ova-uri mortile lor sunt absurde rau de tot...Nu dau mai multe spoilere de atat, pur si simplu sunt absurde. Tot originalul e mai bun.Merita tot ce pateste, jumatate din fetele din scoala devenisera carpele lui, era de asteptat ca o sa fie un sfarsit de genul numai ca au avut nervi mari de tot pe bietul personaj cei care l-au creat daca i-au facut ce i-au facut, o sa vezi tu.
Tin minte si acum ca prima data am vazut finalul la un videoclip numit "TOP 10 Worst anime endings ever" si dupa m-am uitat la tot anime-ul...
Cand am vazut prima data sfarsitul am fost ceva de genul
"Bietul baiat, nu merita asa o soarta, de ce?"
Cand am vazut a 2-a oara, dupa ce am vazut si anime-ul, mancam popcorn si eram ceva de genul "WTF"-e mult mai tampit daca vezi anime-ul intai Ca sa intelegi mai bine ce se intampla. Iti explic eu daca nu intelegi totul. Nici eu nu am inteles prima data.
Il incep dupa ce termin serrile pe care le-am inceput deja promit
Superior întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: